Haberler

Kabataşlı Beşiktaşlılar Derneği'nin Ödül Töreni Yapıldı Yılın Beşiktaşlı Teknik Adamı Ödülüne Tayfur Havutçu, Beşiktaşlı Spor Adamı Ödülüne Serdal Adalı, Özel Ödülüne İse Ahmet Ateş Layık Görüldü

1993 yılında Kabataş Erkek Lisesi mezunu ve Beşiktaş Kulübü üyeleri tarafından kurulan Kabataşlı Beşiktaşlılar Derneği'nin bu yıl beşincisi düzenlenen ödül töreni İstanbul Ferihe Lokantası'nda gerçekleştirildi.

Serdal ADALI'NIN ÖDÜLÜNÜ ALAN BEŞİKTAŞ İKİNCİ BAŞKANI KEÇELİ BUGÜN ARAMIZDA OLMAYAN VE BİZE GÖRE HAKSIZ BİR DURUMLA KARŞI KARŞIYA KALAN 3 ARKADAŞIMIZIN ADINA BU ÖDÜLÜ ALIYORUM

HAVUTÇU'NUN ÖDÜLÜNÜ İSE BEŞİKTAŞ ONURSAL BAŞKANI SÜLEYMAN SEBA, GENÇ TEKNİK ADAMIN EŞİ NESLİHAN HAVUTÇU'YA VERDİ

ÖDÜLÜ ALAN NESLİHAN HAVUTÇU TAYFUR HAVUTÇU'NUN CEZAEVİNDEN YOLLADIĞI MESAJI KATILIMCILARLA PAYLAŞTI

HAVUTÇU 84 GÜNÜ ZORLU VE HAKSIZ BİR SÜRECİN İÇERİSİNDE, SIKINTILI GÜNLER GEÇİRMEKTEYİM

DAHA GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE ARANIZA DÖNECEĞİM GÜNÜ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM

BEŞİKTAŞ PROTOKOL MÜDÜRÜ AHMET ATEŞ'İN ÖDÜLÜNÜ İSE EŞİ EVRİM ATEŞ ALDI

1993 yılında Kabataş Erkek Lisesi mezunu ve Beşiktaş Kulübü üyeleri tarafından kurulan Kabataşlı Beşiktaşlılar Derneği'nin bu yıl beşincisi düzenlenen ödül töreni İstanbul Ferihe Lokantası'nda gerçekleştirildi.

Yılın en başarılı Beşiktaşlı ve Kabataş Erkek Liselilerin ödül aldığı gecede futbolda şike soruşturması sebebiyle 84 gündür tutuklu yargılanan Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve Protokol Müdürü Ahmet Ateş de ödüle layık görüldüler.

Yılın en başarılı Beşiktaşlı spor adamı ödülüne layık görülen Serdal Adalı'nın ödülünü Siyah-Beyazlı kulübün İkinci Başkanı Metin Keçeli aldı. Keçeli, ödül töreninde yaptığı konuşmada, Beşiktaş yönetimi olarak omuz omuza vererek, zorlukları aştıklarını belirtirken, Havutçu, Adalı ve Ateş hakkında ise şunları söyledi

Bu ödülü asbaşkanımız Serdal Adalı'ya layık gören derneğinize teşekkür ederiz. Bugün aramızda olmayan ve bize göre haksız bir durumla karşı karşıya kalan 3 arkadaşımızın adına bu ödülü alıyorum. Sayın Adalı'nın bu emanetini kendisine götürüp teslim edeceğim. Eminim bu ödülünüzle cezaevinde bulunan arkadaşlarımızın morali biraz olsun düzelecektir.

DAHA GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE ARANIZA DÖNECEĞİM GÜNÜ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM

Yılın en başarılı Beşiktaşlı teknik direktör ödülüne layık görülen Tayfur Havutçu'nun ödülünü ise eşi Neslihan Havutçu aldı. Neslihan Havutçu'ya ödülü Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba verdi. Neslihan Havutçu, ödül töreninde yaptığı konuşmada eşi adına aldığı bu ödülün kendisine gurur ve onur yaşattığını söylerken, Tayfur Havutçu'nun kendisi aracılığıyla ilettiği notu davetlilerle paylaştı. Havutçu'nun notu şu şu şekilde

84 günü zorlu ve haksız bir sürecin içerisinde, sıkıntılı günler geçirmekteyim. Bu dönemde teknik adamlık kariyerimin ilk ödülünü almak bana çok büyük bir gurur verdi. Yaşadığım sıkıntılı dönemi birazda olsun hafifletici bir ödül oldu. Dualarınız ve desteğinizle en kısa sürede aranızda olmayı umuyorum. Daha güçlü bir şekilde aranıza döneceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum.

Beşiktaş Protokol Müdürü Ahmet Ateş'in ödülünü ise eşi Evrim Ateş aldı. Evrim Ateş de yaptığı kısa konuşmada kendilerini unutmayan Kabataşlı Beşiktaşlılar Derneği'ne teşekkür ederek, eşi Ahmet Ateş'e verilen ödülü gururla saklayacağını ifade etti.

Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba ise gecede şu açıklamayı yaptı

Beşiktaş Kulübü var oldukça, kulübümüz engelli sporculara sahip çıkmasını ve onların performansını artırmalarını diliyorum.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title