Haberler

"Jennifer Lawrence'la İlişkiye Girdim" Diyen Yapımcı Harvey Weinstein, Kadın Aktöre Tecavüz Etti

Güncelleme:

Dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Lawrence ile ilişkiye girdiğini söyleyerek film festivalinde tuvalette zorla bir kadına tecavüz eden Amerika film yapımcısı Harvey Weinstein hakkında soruşturma başlatıldı.

Ünlü Amerika film yapımcısı ve sinema filmi stüdyosu başkanı 66 yaşındaki Harvey Weinstein hakkında Sudance Film Festivali'nde tuvalette bir kadınla zorla ilişkiye girdiği için soruşturma açıldı.

TUVALETTE ZORLA İLİŞKİYE GİRDİ

Festivale katılan ve ismi bilinmeyen kadın aktör, festival sırasında lavaboya gitmek için yerinden kalktığında Weinstein'in arkasından tuvalete geldiğini, kapıyı kapatıp 'Ben Jennifer Lawrence ile cinsel ilişkiye girdim bak nerelere geldi." diyerek zorla ilişkiye girdi dedi.

'Jennifer Lawrence İlişkiye Girdim' Diyen Yapımcı Harvey Weinstein, Kadın Aktöre Tecavüz Etti

"JENNIFER'LA İLİŞKİYE GİRDİM OSCAR BİLE KAZANDI"

Kadın aktör, bu olaydan sonra Weinstein ile bir film rolü içinde ofisinde buluştuğunu ve orada da kendisine ile zorla ilişkiye girdiğini, karşı koymaya çalışınca da kendisine 'Jennifer Lawrence ile ilişkiye girdim ve şuan nerelerde olduğuna bak, Oscar bile kazandı' dediğini de söyledi.

'Jennifer Lawrence İlişkiye Girdim' Diyen Yapımcı Harvey Weinstein, Kadın Aktöre Tecavüz Etti

"KENDİSİYLE İLİŞKİM OLMADI, KADINLARI ÇEKMEK İÇİN YALAN SÖYLÜYOR"

Olay ile ilgili TMZ dergisine açıklama yapan Jennifer Lawrence ise hakkında iddialara için şunları söyledi: "Weinstein'in taciz ettiği tüm kadınlar adına çok üzgünüm. Kendisi ile yapımcı ve oyuncu ilişkisinden başka hiçbir ilişkim olmadı. Kadınları kendine çekmek için her zaman bu yalanı söylüyor."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Jennifer Lawrence Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

Doğrucu vatandaş:

Ünlü olmanın yolu yatak odasından geçer diye geçmişte boşuna söylenmemiş. Lanet olsun buna sebep olanlara ve destekleyenlere.

33
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

tipe bak çay demle

18
1
yanıtYanıtla
Tan:

Kadın Aktör? Aktris?

16
1
yanıtYanıtla
yeni ateist:

vay anası ünlülerin tecavüzü bile haber oluyor. . . adalet bu. . .

15
1
yanıtYanıtla
Kendine uyan yerdir:

Tuvalette üstüne sifon çekilmeliymiş

12
0
yanıtYanıtla
KRALL:

80LERDEMİYİZ HERKESİN DAYISI AMCASI AKRABASI Bİ YERLERE GETİRİYOR. SUAN PİYASADA KİM VARSA BİRİLENİRİNİN BİŞEYLERİ

9
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

o yollardan geçmeyen oyuncu yok

7
1
yanıtYanıtla
ia:

NİE sende mi geçtin

yanıt5
yanıt2
ayla:

Reklam senaryo

4
4
yanıtYanıtla
Mehmet Yılmaz:

Lan zaten sırf güzel olduğu için filmlerde oynayan kadın ne bekliyorsunuz ki?

2
5
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title