Haberler

Japon Büyükelçi Hiroshi Oka Judo Milli Takım Kampını Ziyaret Etti

Japon Büyükelçi Hiroshi Oka Judo Milli Takım Kampını Ziyaret Etti Büyükelçi Oka. " Türk Devleti Çok Zengin.

Japon Büyükelçi Hiroshi Oka Judo Milli Takım Kampını Ziyaret Etti

Büyükelçi Oka. " Türk Devleti Çok Zengin. Bu Zenginlik Yapmış Oldukları Tesislerden Belli

Judo Federasyonu Başkanı Huysuz: " Oka'nın, Ziyaretinden Dolayı Çok Mutlu Olduklarını Belirtti

Ankara Eryaman Olimpiyat hazırlık merkezini ziyaret eden Büyükelçi Oka: ?? Japonya'da başlayan Judo sporunu bu kadar çok Türk sporcunun yapmasından dolayı büyük mutluluk duydum,??dedi

Japonya'nın Ankara Büyükelcisi Hiroshi Oka, eşi Reiko Oka, büyükelçilik basın danışmanı Fumiko Matsuzawa ve elçilik görevlileri ile birlikte, Ankara Eryaman Olimpiyat hazırlık merkezini ziyaret ederek tesisler ve 7-9 Nisan Antalya Grand Prix için hazırlıklarını sürdüren Judo milli takım idmanını izledi.

Ziyarette Büyükelçi Oka'ya Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Federasyon Başkan vekili Cemalettin Kömürcü, Spor Genel Müdürlüğü Daire başkanı İbrahim Şahin ve Federasyon basın danışmanı Nezir Önal eşlik etti.

Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz Japon Büyükelçisi Hiroshi Oka'nın, ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını belirtti.

Başkan Huysuz, şu açıklamaları yaptı:

??2020 Tokyo olimpiyatlarına sadece sporcularımızı değil, biz kendimizide hazırlıyoruz. Kendi ülkeleri ile birlikte entegre bir şekilde çalışmak istediğimizi, oradaki Judo'nun bize katabileceklerini ve diğer branşlarımızında Japonya'ya ihtiyacı olacağı dönemler olacak. Oralardaki işbirliğini yapmak, oradaki Judo'yu kendi ülkemizde lanse etmek için bize nasıl yardımcı olabilirler konularını konuşmak için bir araya geldik. Kendilerine bu ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum,??dedi

Türk sporcuların Judo yapmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Büyükelçi Hiroshi Oka ise Türkiye Judo konsunda çok güçlü sporculara sahip. 2020 olimpiyatlarında da Türkiye takımının büyük başarılar elde etmesi için en iyi dileklerimi ve en iyi temennilerimi iletmek isterim. Judo vasıtası ile iki ülke gençlerinin, iki ülke halklarının karşılıklı etkileşimini geliştirmeyi diliyorum.??diye konuştu.

Büyükelci ile heyeti Boks, Eskrim, Güreş, Havalı Silah, Tekvando salonlarını gezerek bilgi aldı. Oka,??tesisleri çok beğendiğini ifade ederek sohbet sırasında, Türk devleti çok zengin. Bu zenginlik yapmış oldukları tesislerden belli,??dedi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eryaman Japonya Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title