Haberler

    Jandae Perçem: Edis'in enerjisine bayılıyorum

    Güncelleme:

    Şarkıcı Edis ile 'Alya Vol1' dizisinde başrolü üstlenen oyuncu Jandae Perçem, "Edis'in enerjisine bayılıyorum. Muhteşem bir oyunculuk sergiledi" diyerek rol arkadaşına övgüler yağdırdı. İşte Jandae Perçem'in açıklamalarının tamamı...

    'Alya Vol1' dizisinde şarkıcı Edis ile başrol paylaşan oyuncu Jandae Perçem, önceki gün City's Nişantaşı'nda görüntülendi.

    AMERİKA YOLCUSU...

    Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Perçem, 8 bölümünden oluşan dizinin Türkiye'de çekimlerinin tamamlandığını ve New York çekimleri için Amerika'ya gideceğini açıkladı.

    'MUHTEŞEM BİR OYUNCULUK SERGİLEDİ'

    Rol arkadaşı Edis hakkında konuşan oyuncu, "Edis'le çok iyi ikili olduk. Onun enerjisine bayılıyorum. Muhteşem bir oyunculuk sergiledi" diye konuşarak rol arkadaşına övgüler yağdırdı.

    YILDIZ İSİMLER BU DİZİDE BULUŞTU

    Yoğun aksiyon sahneleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi planlayan& ; 'Alya Vol1' dizisinin oyuncu kadrosunda Hande Ataizi, Gonca Vuslateri, Serkan Şenalp ve Alper Atak gibi usta oyuncular yer alıyor.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Amerika Birleşik Devletleri Nişantaşı Türkiye Magazin Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title