Haberler

Jack Bauer Geri Dönüyor!

Güncelleme:

"Bazıları için o bir hain, bazılarına göre ise bir kahraman!"

Kiefer Sutherland'in başrolünde olduğu fenomen dizi, uzun bir aradan sonra 24: Live Another Day olarak Amerika yayını ile aynı anda FX ekranlarına dönüyor.

"En İyi Erkek Oyuncu" ve "En İyi Drama Dizisi" dalında Emmy ve Altın Küre ödülüne sahip, Kiefer Sutherland'in başrolünü üstlendiği ve bugüne kadar yayınlanan casus temalı en uzun televizyon draması olarak bilinen reyting rekortmeni fenomen dizi geri dönüyor!

Dizi Türkiye'de 6 Mayıs Salı günü sabah 7:30'da Amerika yayını ile aynı anda FX kanalında yayınlanacak. İlk tekrarı ise aynı akşam 21:30'da ekrana gelecek.

Hikaye bu kez Londra'da

Çekimleri Londra'da gerçekleşen dizi, bir kez daha Jack Bauer'ın (Kiefer Sutherland) kahramanlık serüveninin peşine düşüyor. Dört yıl önce Jack bir kaçaktı. Şimdiyse sürgüne gönderilmiş biri. Buna rağmen bir başka küresel felaketi engellemek için hayatını ve özgürlüğünü riske atıyor. Jack bu defa CIA başkanı Steve Harris, (Benjamin Bratt, "Law & Order"), işini iyi bilen, acımasız CIA ajanı Kate Morgan (Yvonne Strahovski, "Dexter"), zeki ve sofistike CIA bilgisayar uzmanı Jordan Reed (Giles Matthey, "Jobs"): kurnaz, güçlü ve kibirli saha operatörü Erik Ritter'ın (Gbenga Akinnagbe, "The Wire") peşine düşüyor. Kararları veren kişi ise artık Amerika Başkanı olan James Heller. Heller, Jack'in daha önce aşık olduğu kızı Audrey ile evli olan Beyaz Saray güvenlik kurmayı Mark Bourdreau tarafından korunuyor. Bu sırada Bauer'in Terörle Mücadele Birimi'nden ortağı Chloe O'Brian ise bilgisayar korsanı Adrian Cross ile çalışmakta.

Konuk oyuncular arasında, Altın Küre ödüllü Judy Davis ve Altın Küre adayı Stephen Fry'ın bulunduğu 24: Live Another Day'de Jack, dünyayı sonsuza dek değiştirebilecek ve hiç beklenmedik bir terörist saldırıyı engellemeye çalışıyor.

Ödüle doymayan dizi

İlk olarak 6 Kasım 2001'de ekranlara gelen 24, 2006'da kazandığı "En İyi Drama Dizisi" ödülü dahil bugüne kadar 73 Emmy ödülüne aday gösterildi. Sekiz sezon boyunca, Sutherland 7 Emmy adaylığı ve bir "En İyi Erkek Oyuncu" Emmy ödülüne sahip oldu. Dizi aynı zamanda 12 defa Altın Küre adayı gösterilirken, 2002'de "En İyi Erkek Oyuncu", 2004'te ise "Drama Dalında En İyi Dizi" ödülünün sahibi oldu. 24 dünya çapında bir şöhret kazanırken, Sutherland'in canlandırdığı Jack Bauer, efsanevi Amerikan karakterleri arasında yerini aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kiefer Sutherland Jack Bauer Küre Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title