Haberler

İzmir Yaşlı Adamı Dolandıran Kadın Tutuklandı

Yaşlı adamı dolandıran kadın tutuklandıİZMİR'in Torbalı İlçesi'nde kendilerini polis olarak tanıtarak 76 yaşındaki Erdoğan Çam'ı, 200 bin lira dolandırdığı şüphesiyle adliyeye sevk edilen 4 kişiden 27 yaşındaki T.E. (Tuğba Erarslan) tutuklanırken 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yaşlı adamı dolandıran kadın tutuklandı

İZMİR'in Torbalı İlçesi'nde kendilerini polis olarak tanıtarak 76 yaşındaki Erdoğan Çam'ı, 200 bin lira dolandırdığı şüphesiyle adliyeye sevk edilen 4 kişiden 27 yaşındaki T.E. (Tuğba Erarslan) tutuklanırken 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Çaybaşı Mahallesi'nde besici, evli ve 4 çocuk babası Erdoğan Çam'ı cep telefonundan arayan bir kişi, kendisini polis olarak tanıttı ve oğlunun hırsızlık suçuna karıştığını söyledi. Dolandırıcılar, yalana inanan Çam'ın telefonu kapatmasına izin vermedi. Dolandırıcılar, hırsızlık olayını çözmek için evdeki paraların incelenmesi gerektiğini belirtti. Dolandırıcılara inanan Erdoğan Çam, hemen evdeki 200 bin lira değerindeki altın ve bir miktar parayı bir poşete koyup beklemeye başladı. Bahçede bekleyen Erdoğan Çam, poşeti masanın üzerine bıraktı. Yaşlı adam telefondayken bir süre sonra sırt çantalı bir kadın Erdoğan Çam'ın evinin bahçesine girdi. Paraların incelendikten sonra teslim edileceğini söyleyerek Erdoğan Çam'dan aldı. Erdoğan Çam, dolandırıcının evden ayrılmasının ardından çocuklarını arayınca kandırıldığını anladı. Polis ihbar üzerine eve gelerek inceleme yaptı, çevredeki güvenlik kameraları incelendi.

FİLM GİBİ OPERASYON

Kimliği belirlenen 27 yaşındaki T.E. (Tuğba Erarslan), Kuşadası'nda yakalandı. Manisa'dan ticari bir taksiyle Torbalı'ya gelen T.E., daha sonra verilen adrese gitti. Kendisini polis olarak tanıtan Erarslan, içerisinde 200 bin lira değerindeki 40 adet bilezik, çok sayıda çeyrek altın, kolye, yüzük ve bir miktar para olan poşeti aldı. Bunların incelenip tekrar kendisine iade edileceğini söyleyen T.E. daha sonra geldiği taksiyle geri döndü.

ÖZEL EKİP KURULDU

Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan 15 kişilik özel ekip, bölgedeki MOBESE kameralarını tek tek inceledi. Yapılan incelemeler sonrasında taksinin plakası belirlendi. 46 yaşındaki ticari taksi sürücüsü Raşit Abacı Manisa'da gözaltına alındı. Abacı ifadesinde taksiye binen kadını tanıdığını ve sürekli müşterisi olduğunu söyledi. Soruşturmayı derinleştiren polis, T.E.'nin sevgilisi 34 yaşındaki Fırat Avcı ulaştı. Manisa'daki evinde göz altına alınan Fırat Avcı, sevgilisinin kendisine teslim ettiği altınları ve paraları saklaması için arkadaşı Atabay Hürgenç'e teslim ettiğini aktardı.

PARALAR ELE GEÇİRİLDİ

T.E'yi Kuşadası'nda saklandığı evde gözaltına alan polis, A.H'yi de para ve altınlarla birlikte yakaladı. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen şüpheli T.E., Fırat Avcı, taksi şoförü Raşit Abacı ve Atabay Hürgenç hakim karşına çıkartıldı. Burada suçlamaları kabul eden zanlı T.E. tutuklanırken, diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erdoğan Çam Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title