Haberler

İzmir Tgb'li Gençler Andımız'ı Okudu

Tgb'li gençler Andımız'ı okuduİZMİR'de, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle bir araya gelen Türkiye Gençlik Birliği (TGB), Cumhuriyet Kadınları Derneği ve bazı Vatan Partisi üyeleri üyeleri, hep bir ağızdan 'Andımız'ı okudu.

Tgb'li gençler Andımız'ı okudu

İZMİR'de, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle bir araya gelen Türkiye Gençlik Birliği (TGB), Cumhuriyet Kadınları Derneği ve bazı Vatan Partisi üyeleri üyeleri, hep bir ağızdan 'Andımız'ı okudu.

TGB ve Cumhuriyet Kadınları Derneği üyeleri ile bazı Vatan Partisi üyeleri, Alsancak'taki Kıbrıs Şehitleri Caddesi girişinde bir araya gelip, hep birlikte 'Andımız'ı okudu. Basın açıklamasını yapan TGB İzmir İl Başkanı Ozan Özaslan, 10 Kasım 1938'de Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete uğurlanmasının ardından onun çizdiği rota ve ortaya koyduğu programın milletin yoluna ışık tuttuğunu söyledi. Özaslan, Türkiyemiz çetin günlerden geçiyor. Bölücü teröre karşı içerde ve dışarıda yoğun ve etkili mücadele sürmektedir. Bir yanda Cumhuriyetimizi parçalamak isteyen Fethullahçı Terör Örgütü'ne karşı mücadele bir yanda bütün milletimiz var gücüyle ekonomik kirizin ve üretimsizliğin yarattığı darboğaza karşı mücadelesi devam etmektedir. Bütün bu süreçler Türkiyeyi büyük çözümlere ve köklü değişikliklere götürmektedir. İşte bu büyük çözümün bugünkü pusulası için de Mustafa Kemal Atatürk 80 yıl sonra da bu büyük mücadelenin olmazsa olmazı olmuştur. Bugün yalnız ülkemiz tarihine değil dünya tarihine de damga vuran liderimiz Mustafa Kemal Atatürk milletimizi birleştiren mücadeleye sevk eden ve paylaşılan en büyük değerimizdir. Atatürk'ün programı ülkemizin sigortasıdır diye konuştu. Cumhuriyetçilik, halkçılık, devletçilik, milliyetçilik, laiklik ve devrimcilik ilkelerinin bütün sorunları tepeden tırnağa çözecek olan tek denklem olduğunu savunan Özaslan, Mustafa Kemal Atatürk'ün 80'nci ölüm yıl dönümünde yas tutup karalar bağlamayı değil onun mücadele bayrağını daha da yukarıya taşımayı görev bildiklerini söyledi. Özaslan 10 Kasım yas değil mücadele günüdür. Cephede, sınır boylarında savaşan mehmetçiğimizin, polisimizin, köy korucumuzun mücadelesidir. Evine ekmek götürmeye çalışan elleri nasırlı emekçimizin mücadelesidir. Güzel bir gelecek ve aydınlık bir Türkiye için mücadele eden Türk gençliğinin mücadelesidir. İşte bu mücadeleyi bir kez daha perçinlemek ve Mustafa Kemal Atatürk'ün sonsuz değerini yeniden anmak için bugün buradayız. Mustafa Kemal'in ruhunu bütün yurtta olduğu gibi ilimizde okulumuzda yapacağımıza söz veriyoruz. Ülkeyi emanet alan gençliğin 'tam bağımsız Türkiye' sözünü herkese hatırlatacağız diye konuştu.

Cumhuriyet Kadınları Derneği Genel Başkanı Canan Arıtman da Atatürk'ün bıraktığı kutsal değerlerin çocukların emaneti olduğunu belirterek, Sen büyük atam milletimizin yegane birleştirici en büyük gücüsün. 'İki ayyaş' diyenler senden medet umdular, oy için de olsa 'Atatürk hepimizin' dediler. Andımızı okutmuyorlar atam. Ne hukuk dinliyorlar, ne yargı kararı. Bize 'Ne mutlu Türküm' diyene dedirtmiyorlar dedi.

Topluluk daha sonra Türkiye Liseliler Birliği İzmir İl Başkanı Ali Özgür eşliğinde 'Andımız'ı okudu.

Grup, açıklamanın ardından olaysız dağıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Gençlik Birliği Mustafa Kemal Atatürk 10 Kasım Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
title