Haberler

İzmir Gsim Müdürü Tatlısu'dan Badem'e Kutlama Ziyareti

İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, bir dönem aradan sonra yeniden Ödemiş Belediye Başkanlığı’na seçilen Mahmut Badem’i makamında ziyaret ederek kutladı.

İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, bir dönem aradan sonra yeniden Ödemiş Belediye Başkanlığı'na seçilen Mahmut Badem'i makamında ziyaret ederek kutladı.

AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim'in de hazır bulunduğu ziyarette Ödemiş'le ilgili Gençlik ve Spor Bakanlığı'na ait yatırımlar da ele alındı.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem'e başarı temennisinde bulunan İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, "Yeni dönemin Ödemiş'e hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Yeni dönemde Başkan Sayın Mahmut Badem'e başarılar dileklerimi sunuyorum" dedi.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem de "Sayın İl Müdürümüze nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürü bir borç biliyorum. Kutlama ziyareti aynı zamanda ilçemizin gündeminde olan spor yatırımlarıyla ilgili önemli bir temas oldu. Ödemiş'e yeni tesislerin kazandırılmasıyla ilgili tüm konuların takipçisiyiz" dedi.

AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim ise "Sayın İl Müdürümüzün ziyaretleri bizi mutlu etti. İlçemizin gündeminde olan spor yatırımları olan motodrag pisti, yüzme havuzu, yeni bir spor salonu ve programda yer alan yeni suni çim saha hakkında bu ziyarette fikir alışverişinde bulunduk. Ödemiş'e söz verdiğimiz tüm bu tesisleri kazandıracağız" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Osman Tatlısu Mahmut Badem Ödemiş İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title