Haberler

İTO Başkanı Çağlar'ın Cenaze Töreni. Mahir Ünal: "Ak Parti Davasının Neferlerinden Birisiydi"

- İTO Başkanı Çağlar'ın cenaze töreni. Mahir Ünal: "AK Parti davasının neferlerinden birisiydi" Taner Yıldız: "Kurucu üyemize son görevimizi yapıyoruz"İSTANBUL - Önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden İTO Başkanı İbrahim Çağlar, Marmara İlahiyat Fakültesi Camii'nde...

- İTO Başkanı Çağlar'ın cenaze töreni. Mahir Ünal : "AK Parti davasının neferlerinden birisiydi"

Taner Yıldız : "Kurucu üyemize son görevimizi yapıyoruz"

İSTANBUL - Önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden İTO Başkanı İbrahim Çağlar, Marmara İlahiyat Fakültesi Camii'nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın yanısıra çok sayıda siyasi isim ve işadamı katıldı.

Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar'ın cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Marmara İlahiyat Fakültesi Camii'nden kaldırıldı. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, eski Başbakan ve Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Mahir Ünal, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Sanatçı Orhan Gencebay ile Fenerbahçe Spor Kulubü Başkanı Aziz Yıldırım'ın yanısıra çok sayıda siyasi isim ve işadamı katıldı.

"Şimdi ona karşı son görevimizi yerine getireceğiz"

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Mahir Ünal, "Partimizin kurucularından, değerli dostumuz ve Ak Parti davasının neferlerinden birisiydi İbrahim Bey, her şeyden önce dostumuzdu güzel insandı. Bu vakitsiz ölümü hepimizi çok derinden üzdü. Ben buradan kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Ailesine başsağlığı diliyorum. Allah mekanını cennet etsin. Şimdi ona karşı son görevimizi yerine getireceğiz. Çok üzgünüz, söyleyecek fazla bir şey yok" diyerek duygularını ifade etti.

"Kurucu üyemize son görevimizi yapıyoruz"

Eski Enerji ve Tabii kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da, "Kaliteli ve dürüst bir insandı. Arkadaşımız, dostumuzdu. Örnek olabilecek çok fazla davranışta bulundu. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Kurucu üyemize son görevimizi yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

"Ailesiyle görüştüğümde bana böyle bir şey söylemediler"

Sanatçı Orhan Gencebay ise "İnsanlar için çok çalışan hepimizin çok sevdiği bir kardeşimizdi. Allah gani gani rahmet eylesin. Çok erken göçtü. Rabbimin dediği olur şüphesiz. Allah gani gani rahmet eylesin. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabırlar diliyorum, ülkemize sabırlar diliyorum" dedi.

Gencebay, ihmal iddialarına ilişkin "Ailesiyle görüştüğümde bana böyle birşey söylemediler. Bugün sürpriz oldu. Hiç beklenmedik birşey oldu. Aniden olan birşey. Şimdi yorum yapmak istemiyorum. Hastaneye gidiliyor. Ama yinede kimseye birşey söylemek doğru değil. Ama hastaneye gittiğinde herhangi bir teşhis koyamamışlar. Birşeyin olmadığını söylemişler. Bu da bir görüştür, o an da belki yoktur. Birşey diyemiyorum. Son derece üzülüyorum. Hepimiz son derece üzgünüz. Başımız sağolsun" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

İbrahim Çağlar Taner Yıldız Mahir Ünal Ak Parti Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title