Haberler

İtalyan Ürünleri İçin Türkiye Köprü Olacak

Güncelleme:

İtalya'nın önde gelen banyo-armatür ve ısıtma & soğutma sistemleri firmaları "Made In Italy" günlerinde yeni ürünlerini Kuşadası'nda sergiledi.

Yoğun bir katılımla başlayan ve iki gün süren etkinlikte İtalyan İşadamları sektörün Türk temsilcileri ile buluştu. Türkiye ile yeni pazarlara açılmayı hedeflediklerini belirten Triveneto Grup Başkanı Tiberio Fiesoli, önümüzdeki sene düzenleyecekleri etkinlikleri de Türkiye'de yapmayı planladıklarını açıkladı.

İtalya'da banyo - armatür ve ısıtma & soğutma sistemlerinde önde gelen 70 firma yeni ürünlerini Aydın'ın Kuşadası ilçesinde sergiledi. Morris Viaggi ile Maximo Travel tarafından organize edilen "Made In Italy" günleri için İtalya'dan sektörle ilgili 800 işadamı Kuşadası'na geldi. Kuşadası Efes Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Made In Italy" günlerine aralarında Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, İtalya'nın İzmir Konsolosu Antonio İonio ve Triveneto Grup Başkanı Tiberio Fiesoli'nin bulunduğu çok sayıda davetli de katıldı.

SWAROVSKI TAŞLARLA SÜSLÜ ALTIN KAPLAMALI BANYO AKSESUARLARI

LG, Ariston, Teoco, Bosch, Mitsubischi gibi uluslararası şirketlerinde yeni ürünlerini tanıttığı ve 2 gün sürecek sergide en büyük ilgiyi swarovski taşlarla süslü altın kaplamalı banyo aksesuarları aldı. Özellikle Dubai'deki oteller ile özel müşteriler için hazırlanan aksesuarların fiyatları ise 2 bin ile 6 bin euro arasında değişiyor. Sergide yoğun ilgi gören diğer bir ürün ise beton ve hassas zeminleri delmek için kullanılan deliciler oldu. Deliciler, hiç toz çıkarmadan, mermer, fayans ve cam gibi zeminlere de hiçbir zarar vermeden delme özelliğine sahiptir.

240 MİLYON DOLARLIK TİCARET HACMİ

Geçen sene 210 milyon dolarlık ticaret hacmine ulaştıklarını belirten Triveneto Grup Başkanı Tiberio Fiesoli, bu yıl 240 milyon dolarlık bir ticaret hacmini hedeflediklerini belirtti. Sektöründe İtalya'nın en önemli konsorsiyumu olduklarını belirten Tiberio Fiesoli, "Bu gün buraya gelen birçok firmanın daha önce Türkiye'de herhangi bir ticari faaliyeti bulunmuyordu ve Türkiye'nin potansiyelini bu yüzden bilmiyorlardı. Bu potansiyeli görmeleri için bu organizasyonu 2. Kez Türkiye'de düzenliyoruz. Biz Türk ve İtalyan firmalar arasındaki işbirliğini artırıp Türkiye üzerinden Rusya, Azerbeycan ve İran gibi ülkelere de açılmak istiyoruz. Türkiye'nin de burada bir köprü vazifesi göreceğine inandığımız için önümüzdeki sene de bu organizasyonu Türkiye'de yapmaya karar verdik " dedi.

İTALYAN İŞADAMLARI İÇİN ÖZEL PROGRAM

Her yıl farklı bir ülkede düzenlenen organizasyonun Türkiye'de 2.kez gerçekleştirildiğini belirten Maximo Travel Genel Müdürü Hanefi Ayar, Kuşadası'nda 5 gün kalan 800 İtalyan işadamı için iş görüşmelerinin yanı sıra, bölgedeki tarihi ve turistik yerleri tanımaları, bu esnada tatil de yapabilmeleri adına özel bir program da hazırladıklarını belirtti. Ayar, "2015 yılında yine Türkiye'de gerçekleşecek bu etkinlik için şimdiden hazırlıklara başladık" diye ilave etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kuşadası Türkiye İtalya Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title