Haberler

İstanbullu Gelin'in Esma Sultan'ı İpek Bilgin verdiği pozlarla hayranlık uyandırdı

Güncelleme:

İstanbullu Gelin dizisinde canlandırdığı Esma Sultan karakteri ile akıllara kazınan başarılı oyuncu İpek Bilgin, verdiği pozlarla "Maşallah" dedirtti.

Star TV'nin geçtiğimiz sezon reyting rekorları kıran dizisi İstanbullu Gelin'in Esma Sultan'ı İpek Bilgin, bir dergiye verdiği farklı pozlarla adından söz ettirdi. 63 yaşındaki oyuncuyu gören sosyal medya takipçileri duayene övgü yağdırdı.

OBJEKTİF KARŞISINA GEÇTİ

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver'in paylaştığı sevilen dizi İstanbullu Gelin'de oyunculuğu ile parmak ısırtan ve ailenin despot annesi olarak karşımıza çıkan Esma Sultan, Based İstanbul'a özel röportaj verdi. Hayatıyla ilgili merak edilenleri anlatan usta oyuncu objektif karşısında da devleşti.

İstanbullu Gelin'in Esma Sultan'ı İpek Bilgin verdiği pozlarla hayranlık uyandırdı

ÖVGÜ YAĞDI

Esma Sultan'ın pozlarını gören Instagram kullanıcıları hayranlıklarını kelimelere dökerek "Maşallah" demekten kendini alamadı.

İstanbullu Gelin'in Esma Sultan'ı İpek Bilgin verdiği pozlarla hayranlık uyandırdı

İstanbullu Gelin'in Esma Sultan'ı İpek Bilgin verdiği pozlarla hayranlık uyandırdı

"BENİM RUHUM SİZDEN DAHA GENÇ"

İstanbullu Gelin'le popülerliği artan Bilgin, "Herkesin en büyük korkusu zamana yeni düşmek. Siz her dönem güncelsiniz, bunu nasıl başarıyorsunuz?" sorusuna ise şöyle cevap verdi:

"Bu çok içten gelen bir şey.Bir sürü öğrenci ile karşı karşıya geliyorum ve benim ruhum sizden daha genç dediğim zamanlar oluyor. Tutuculuğa karşı söylüyorum bunu. Karşımdaki öğrenilmiş bir tutuculuğu taşıyorsa, yirmi yaşında olsa da tabii ki ben ondan daha gencim.

"Annem hep iş çıkarma." derdi, ben de derdim ki "Hayat iş çıkarmaktır!"Tüm o kavgaları kendi kendine yaratıyorsun ve onları sürdürüyorsun. Pasif olduğun zamanlar oluyor ama o kavgalar hep devam ediyor. Daha iyi bir sanat için daha iyi bir dünya için hepsinin daha iyisi için.

İstanbullu Gelin'in Esma Sultan'ı İpek Bilgin verdiği pozlarla hayranlık uyandırdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İpek Bilgin Esma Sultan Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (21)

hayret:

bunlarda iyice kafayı yedi. bu pozların neresi havalı. anlayan beri gelsin.

36
10
yanıtYanıtla
DERİN:

Bu teyze neyin kafasını yaşıyo anlamadım sanki matrah bişeymiş gibi neyse hayırlı mesailer

22
12
yanıtYanıtla
Teyzeye Sahip Çıkalım:

Teyzeye acil şifalar dilerim. Rahatsız galiba?

18
6
yanıtYanıtla
ziyaa:

Çok haşin ve gaddar bakıyor kadın. . . Ne var la bu pozlarda. . . vasat pozlar işte. . .

19
3
yanıtYanıtla
Bekulah:

kadının bakışı anakonda yılanı gibi, , , , ben bu garıdan korkuyorum :)))

12
6
yanıtYanıtla
CİMBOM:

ölücek lan bu

9
6
yanıtYanıtla
herşeyimiz bozuk:

yav sizin mideniz olmayabilir ama bizi iğrendirmeye hakkınız yok bu ne ya

6
7
yanıtYanıtla
EDA:

63 yaşının güzelliği, çekiciliği! Keşke bu yaştaki herkes bu kadar alımlı olabilse. . .

10
3
yanıtYanıtla
ASLI:

YAŞ SADECE BİR NUMARADIR ÖNEMLİ OLAN İNSANIN RUHUNUN GENÇ OLMASI.

6
4
yanıtYanıtla
asabi tilki:

Ben de hala hayran hayran bakıyorum, bu durum akşama kadar sürebilir

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title