Haberler

İstanbullu Gelin'e Gelen Güzel Asistan Ortalığı Karıştıracak

Güncelleme:

Ekranların en çok izlenen dizisi İstanbullu Gelin'e yeni gelen asistan damga vurdu. Faruk Boran'ın asistanı Özgür güzelliğiyle Süreyya'yı şok ediyor.

Her bölümü ayrı bir heyecana sahne olan İstanbullu Gelin'de yine ortalık karıştıracak karakter diziye dahil oluyor. Yeni bölümde, Faruk Boran'ın asistanı Özgür Süreyya'nın kıskançlık krizine girmesine neden oluyor.

ERKEK BEKLERKEN KADIN ASİSTAN GELDİ

İstanbullu Gelin'in 30 Kasım Cuma akşamı ekrana gelecek yeni bölümünde Faruk'a yeni asistan olarak gelen Özgür'ün erkek değil de kadın çıkması ortalığı fena karıştıracak.

İstanbullu Gelin'e Gelen Güzel Asistan Ortalık Karıştıracak

ORTALIK FENA KARIŞACAK

Bursa'da her şeye sıfırdan başlayan Boranlar hızlıca işlere girişirler. Akif, Fikret ve Okan'ın da dahil olduğu şirketin yeni çalışanlarından biri de Özgür'dür. Aynı zamanda Okan'ın yeğeni de olan Özgür çok çalışkan ve iş bitiricidir. Ancak ismin den dolayı başta Süreyya olmak üzere herkesin erkek asistan zannettiği Özgür'ün kadın üstelik de güzel çıkması ortalığın fena karışmasına neden olur. Diziye konuk oyuncu olarak Özgür rolünde ise genç isim Eylül Su Sapan'ı izleyeceğiz.

İstanbullu Gelin'e Gelen Güzel Asistan Ortalık Karıştıracak

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Faruk Boran Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

türkiye:

Abartılacak kadar güzel değil

20
1
yanıtYanıtla
BİLİRKİŞİ:

neresi güzel, erkek gibi aynı

17
2
yanıtYanıtla
caglayan:

bomboş bir dizi konusu yok insana kattığı hiçbir şey yok Türkiyede dizi sektörü hint dizilerinin bir adım ilerisi sadece

7
2
yanıtYanıtla
Müjde yilmaz:

Çok güzel dizi başarılar dileriz

0
0
yanıtYanıtla
GÜZEL DERKEN:

Diziye iki bayan karakter almışlar birini Osman''la yakınlaştırmaya çalışıyorlar. Çocuğun annesi gibi kalıyor ve gerçekten çirkin yüzü öyle yorgun görünüyor ki insanı izlerken yoruyor. Diğeri de haberde adı geçen asistan tıpkı erkek gibi birde varil kadar kafasını ön plana çıkarmak için saçlarını yapıştırıyor. Bunlar cool olayım derken aynaya bakmayı unutuyorlar galiba. Dizi ucuza oyuncu bulacağız derken kurguya hiç dikkat etmiyor. Su gibi kadını kıskandırmak için buldukları oyuncuya bak! FİYASKO

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title