Haberler

İstanbul'un Göbeğinde MHP'nin Seçim Bürosuna Silahlı Saldırı

Güncelleme:

MHP'nin İstanbul Sarıyer'deki seçim bürosuna yüzleri maskeli kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda, can kaybı yaşanmadı.

Sarıyer'de yüzleri maskeli kişiler MHP Armutlu seçim bürosuna silahlı saldırı düzenledi. O sırada ilçe büro önünde bekleyen polis ekipleri saldırıya ateş ederek karşılık verdi. Olayda yaralanma ve can kaybı yaşanmadı. Yaşanan hareketli anlar kameralara yansıdı.

GERGİNLİK YAŞANDI

Olay 16.30 sıralarında meydana geldi. MHP Sarıyer İlçe Teşkilatı tarafından Armutlu'da açılan seçim bürosuna gün içinde kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırı düzenledi.

MHP bayrak ve flamalarını kesen şahıslar ile MHP'liler arasında gerginlik yaşandı. Yaşanan olayda iki kişi hafif şekilde yaralandı. Olayın ardından seçim bürosu önüne çevik kuvvet ve terörle mücadele polisleri sevk edildi.

POLİSLERİN OLDUĞU BÜROYA SİLAHLA SALDIRDILAR

Polis ekiplerinin olay yerinde güvenlik önlemi aldığı sırada büroya yaklaşık 100 metre uzaklıkta yüzleri maskeli kişiler, ellerindeki silahlarla büroya doğru ateş etti. Bir anda ne olduğunu anlamayan polis ekipleri, şahıslara ateş ederek karşılık verdi. Saldırının ardından şahıslar kaçarak izlerini kaybettirdi. Olaydan sonra MHP'liler slogan atarak yapılanları protesto etti. Polis ekipleri, kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı. Yaşanan hareketli anlar kameralara yansıdı.

MİLLETVEKİLİ ADAYI PINARBAŞI : BİZE KARŞI YAPILAN BİR SALDIRI VAR

Açılış nedeniyle büroya gelen MHP Milletvekili adayı Başbuğ Pınarbaşı "Burada hiç beklemediğimiz bir anda kimliğini bilmediğimiz bir grup tarafından bir saldırıya uğradık. Ama neticesinde güvenlik güçlerimiz burada. Biz bu memleketin demokrasi, barış içinde yönetilmesini istiyoruz. MHP geçmişten bugüne sistemin içinde kalarak demokratik yollarla kanunlara ve nizama uygun olarak siyaset yapma peşindedir. Ama bir takım güçler tarafından her zaman olduğu gibi provokasyona uğruyoruz. Teşkilatımız dipdiri ayakta bu süreci de geçirecektir. Henüz hiç birimiz bilgi sahibi değiliz. Bayraklarımızı kesmişler, afişlerimizi yırtmışlar. Bize karşı yapılan bir saldırı var. Şu an biz olayın mağduruyuz. Bıçaklarla saldırmışlar bunu duyduk. Emniyet güçlerinden gerekli bilgiyi aldıktan sonra gerekli açıklamayı yaparız. Birkaç arkadaşımız hafifçe yaralanmış." diye konuştu.

MHP İSTANBUL İL BAŞKANI KARATAŞ'TAN AÇIKLAMA

MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, Sarıyer'de partinin seçim irtibat bürosunun bulunduğu sokakta yaşanan olayla ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi:

"Türkiye tarihin en önemli seçimine hızla giderken huzursuzluk çıkarmaya çalışan karanlık odaklar boş durmamaktadır.Özellikle seçimin güvenliğini sabote etmeyi amaçlamış terör örgütleri provakosyona yatırım yaparak karışıklığı ve kaosu tırmandırmak emelindedirler. Kan ve terör lobisi Milliyetçi Ülkücü Hareketi hedef alarak Türkiye'yi ve özelde İstanbul'u gerilim ve husumete mahkum etmeyi planlamaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul'da soğukkanlılığını ve sağduyusunu her şartta muhafaza edecektir. Hiçbir saldırı sataşma ve kışkırtma yürüyüşümüzü bozamayacaktır. Sarıyer'de partimizi ve dava arkadaşlarımızı hedef alan hain saldırının herhangi bir sonuç doğurması da mümkün değildir. Terörü meslek edinmiş mihrakların tahrik ve tacizleri gayesine ulaşamayacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi sokakta değil sandıkta olacaktır. Şunu da herkes anlamadır ki sabrımızı test etmeye kimse cüret etmemelidir Milliyetçi Hareket Partisi'nin her oyunu bozmaya gücü yetecektir. Metanetimizi koruyarak kavga ve karmaşa planlayan çevrelere azami uyanıklılık göstererek her tuzağı aşacak her tezgahı faillerinin başına demokratik vasıtalarla geçireceğiz."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Armutlu Sarıyer Güncel Haberler

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Bakmadan Geçme

Sözleşmeli öğretmen ataması Resmi Gazete'de yayımlandı! Resmi Gazete bugün (14 Mayıs) kararları neler? Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

500

Yorumlar (122)

mhp1453:

İki kardeş parti olan hem Hdp, hem Akp şunu bilsin ki; kan her zaman damardan alınmaz! Her şeyin yeri ve zamanı var. Üzerimize oynadığınız bu pis oyunların hesabını vereceksiniz. . !!!

104
70
yanıtYanıtla
zazamobilWeb@haberler.com:

Vah vah cok acikli vede vahim bi olay eee girmis olsun mhp li sozde kardeslere pardon kelimeyi dogru yazmisim kusura bakmayin size aciyan sizin gibi olsun

99
30
yanıtYanıtla
can:

MHPli cücük beyinliler kendi kendilerine saldırıyor sonra da ''kürtler biziii vuuriiyyırr'' diyorlar.

59
62
yanıtYanıtla
guneydogulumobilWeb@haberler.com:

Pkk lilar cesaretiniz varsa silahsiz cikin meydanlara millet size ne yapiyo yoookk sizin cesaretiniz silah ama ulkuculerin cesareti tek yumruk hodri meydan

17
54
yanıtYanıtla
asım:

iki günde 2 siyasi partiye saldırılar anlamlıdır. Şunu için anlamlıdır. Çünkü oylan yoğunlukla MHP ve HDP''ye yöneldiğinin farkındalar. iki partiye yapılan saldırıyı kınıyorum.

51
9
yanıtYanıtla
?? lütfiMobil-IOS:

OYUM MHP YE HAYİNLERE PAPUÇ BIRAKMAYAN TEK PARTİ EYY TÜRK HALKI UYANIN ARTIK ŞU GAFLETTEN

27
31
yanıtYanıtla
hdp21mobilWeb@haberler.com:

Bize ve MHP ye yapilan bu saldirilari kiniyoruz. Birileri bizi vuruyor. Bu millet bu oyunlari bozar arkadas.fikirlerimiz ayni olmayabilir, bu insanin tabiatinda var. AMA sonucta silah ve gozyasi isteyenler bu vatana ihanet edenler. MHP ye gecmis olsun diyelim

47
10
yanıtYanıtla
CeydamobilWeb@haberler.com:

Mhp yi böyle saldırılarla korkutamassınız türkiyenen geleceği için tek dürüst parti mhp oylar mhp ye

23
28
yanıtYanıtla
ÜLKÜCÜ CCC...mobilWeb@haberler.com:

Mhp bu saldırılara papuç bırakmaz her kimse hesabını en ağır şekilde kesilecek

28
21
yanıtYanıtla
exmobilWeb@haberler.com:

nigde spor yin lan birbirinizi klvye erkekleri ülkücüler darma duman kürtlerde abd nataşası arada fakir fukara ezilir

9
40
yanıtYanıtla
Tüm 122 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title