Haberler

(İSTANBUL-ÖZEL )65 yaş üstü vatandaşlar Sarıyer İstinye sahiline akın etti

Güncelleme:

(İSTANBUL-ÖZEL )65 yaş üstü vatandaşlar Sarıyer İstinye sahiline akın etti Yeni tip korona virüs ile mücadele kapsamında bugün ikinci kez dışarı çıkan 65 yaş üstü vatandaşlar, Sarıyer İstinye sahiline akın etti.

(İSTANBUL-ÖZEL )65 yaş üstü vatandaşlar Sarıyer İstinye sahiline akın etti

65 yaşındaki bir vatandaş: "Böyle günler yaşayacağımız aklıma gelmezdi"

İSTANBUL - Yeni tip korona virüs ile mücadele kapsamında bugün ikinci kez dışarı çıkan 65 yaş üstü vatandaşlar, Sarıyer İstinye sahiline akın etti. Karantina süreci ile ilgili farklı bir yorum yaptı. Bu günlerin kendisine birçok şeyi düşünme fırsatı verdiğini söyleyen vatandaş, "Böyle günler yaşayacağımız hiçbir zaman aklıma gelmezdi" dedi.

Korona virüs tedbirleri kapsamında yaklaşık 2 ay boyunca evlerinde olan 65 yaş üstü vatandaşlara bugün ikinci kez sokağa çıkma izni verildi. 65 yaş üstü vatandaşlar, Sarıyer İstinye sahilinde yürüyüş yaptı. Bazı vatandaşlarda banklarda oturup güzel havanın ve denizin tadını çıkardı. Bankta oturup denize seyreden Yunus Akalın isimli vatandaş,, bu günlerin kendisine geçmişi ve geleceği, yaptığı hataları düşünme fırsatı verdiğini söyledi.

"Böyle günler yaşayacağımız aklıma gelmezdi"

İçerisinde olduğumuz karantina sürecinin kendisine birçok şeyi düşünmek için fırsat verdiğini belirten Akalın, "Çok farklı şeyler düşünüyordum. Malum Ramazan ayındayız. Annem 3-4 ay evvel vefat etti, şu an onu düşünüyordum. Geçmişimi, hatalarımı, geleceği, yapmam gerekenleri, yapabileceklerimi düşünüyorum. Bugünler belki herkes için değil ama benim için bunları düşünmek için bir fırsat oldu. Ben 65 yaşındayım ve böyle günler yaşayacağımız hiçbir zaman aklıma gelmezdi. Bu zamanlar, insan hayatının ne kadar değişken olacağı, ileride hesap yaparken neler yapmak isteyip de yapamama ihtimalimiz olduğunu düşünmek için bir vesile oldu. İlk kez geçen hafta dışarı çıktım, ondan evvel yaklaşık 2 aydır evdeydim, kurallara elimden geldiğince uymaya çalışıyorum. Allah beterinden saklasın" diye konuşarak duygularını ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Karantina İstinye Sarıyer Genel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title