Haberler

İstanbul'da Yeni Yılın İlk Bebekleri Dünyaya Geldi

İstanbul'da yeni yılın ilk bebekleri dünyaya geldi - Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta bebeklere hediyelerini verdiİSTANBUL - İstanbul'da 2018 yılının ilk bebekleri Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dünyaya geldi.

İstanbul'da yeni yılın ilk bebekleri dünyaya geldi

- Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta bebeklere hediyelerini verdi

İSTANBUL - İstanbul'da 2018 yılının ilk bebekleri Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dünyaya geldi. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta yeni yılın ilk bebeklerini ve ailelerini ziyaret ederek yeni doğan seti ve altın hediye etti.

İstanbul'da 2018 yılında hayata ilk merhaba diyen 'Ukaşe' ve 'Azra Nur' bebekler oldu. Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dünyaya gelen bebekleri Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ziyaret ederek yeni doğan bebek seti hediye ederken, başkanın eşi Nezihe Usta ise yeni doğan bebeklere altın taktı.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "Tüm çocuklarımız dünyaya merhaba derken yanında ailesini, doktorunu ve onunla ilgilenen yakınlarının bulunması elbette önemli. Biz de bu anlarında, 2017'in bittiği 2018'e adım attığımız, bu anlarda ilk doğan bebeklerimize bir arada olmayı, onların mutluluğunu paylaşmayı istedik. Bizim adetlerimizde geleneklerimizde bir yere misafirliğe giderken eli boş gidilmez, ufak tefek hediyelemiz de oluyor. Ama esas olan onların ülkemizi bu süreçte ve yaşadığı olaylar karşısında mutluluklarını arttırmak ve paylaşmak. Ailelerine moral ve motivasyon sağlayabilmek. Özellikle şu saatlerde dünyaya gelen çocuklarımızın hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

2018'in ilk bebeklerini ziyaret ettikleri için çok mutlu olduğunu kaydeden Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'ın eşi Nezihe Usta, "Çok hoş. Masum yüzler, yeni simalar görüyoruz. Vatana, millete hayırlı olurlar inşallah" şeklinde konuştu.

Yeni yılın ilk bebeklerinden Azra Nur Çetin'in annesi Yeter Çetin de, üçüncü çocuğunu dünyaya getirdiğini söyleyerek, bebeğinin kendisine şans ve sağlık getirmesini istediğini belirtti.

Yılın ilk bebeklerinden Ukaşe bebeğin babası Sinan Aktar ise 2 kez çocuk yapmayı denediklerini ancak düşük nedeniyle bir türlü baba olamadığını söyleyerek, "Benim için en büyük hediye geldi. Şu an yanımda. İnşallah devamında da bir kızım olursa daha çok mutlu olacağım, ailemiz büyüyecek. İnşallah bize şans getirir" dedi.

Başhekim ile birlikte hastaneyi gezerek, hastalar ve personelin yeni yılını kutlayan Başkan Usta, yılın ilk fotoğrafını ise hastanede çektirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Hasan Tahsin Usta Gaziosmanpaşa İstanbul Taksim Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title