Haberler

Ayrılmak İstediği Sevgilisi Tarafından Öldürülen Kadının Kızı: Acı çekerek Ölsün

Güncelleme:

İstanbul'da ayrılmak istediği sevgilisi tarafından öldürülen kadının kızı, cani sevgili için, "Sürekli peşimizdeydi, anneme takıntılıydı. En büyük cezayı alsın. O annemi öldürdü, acı çekerek ölsün" dedi.

İstanbul'da ayrılmak istediği için sevgilisi tarafından öldürülen 2 çocuk annesi kadının 16 yaşındaki kızı, "Sürekli peşimizdeydi. Sonunda annemi öldürdü. En büyük cezayı alsın. O annemi öldürdü, acı çekerek ölsün" dedi.

AYRILMAK İSTEDİĞİ SEVGİLİSİ TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ

İstanbul Küçükçekmece'de, bir süre önce eşinden boşanan 34 yaşındaki 2 çocuk annesi Seher Çetintaş, önceki gün ayrılmak istediği Ahmet Kalender tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Aynı iş yerinde çalıştığı Çetintaş'ı öldüren zanlı, olay yerinde bulunan bir polis tarafından yakalandı.

YAKINLARI KADININ TEHDİT EDİLDİĞİNİ SÖYLEDİ

Kalender tutuklanırken, genç kadının yakınları Çetintaş'ın Kalender tarafından tehdit edildiğini, şiddete uğradığını öne sürdü. Genç kadının 16 yaşındaki kızı Z.Ç. ise öfke doluydu.

"ANNEMİ TAKINTI HALİNE GETİRDİ"

Öldürülen annesini, Ahmet Kalender'in takıntı haline getirdiğini söyleyen Z.Ç., "Sürekli peşimizdeydi. Sonunda annemi öldürdü" dedi. Z.Ç., annesinin ölüm randevusunu şöyle anlattı: "Ahmet annemi rahatsız ediyordu. Onu işten kovdurtmak istiyordu. Annem 'Bu işe bir son vereceğim' diyordu. Son görüşme olacaktı.

Ayrılmak İstediği Sevgilisi Tarafından Öldürülen Kadının Kızı: Acı çekerek Ölsün

"EN BÜYÜK CEZAYI ÇEKSİN, ACI ÇEKEREK ÖLSÜN"

Bana sarılmadan çıktı. Anneme, 'Ona dikkat et, tek gitme, ben de geleyim' dedim ama telaşla çıktı. O gittikten sonra ona mesaj yazdım, yanıt verdi. Sonra amcamlar geldi, 'Annen yoğun bakımda' dediler. Meğer annem ölmüş. En büyük cezayı alsın Ahmet, acı çekerek ölsün."

"EVLENMEK İSTİYORDU"

Z.Ç., Kalender'in annesine yaptığı baskı ve uyguladığı şiddeti şöyle ifade etti: "Annemi bir şekilde kendine bağlamak istiyordu. Annem evlenmek istemiyordu. Bizi tehdit ediyordu. Annem 'Çocuklarıma zarar verme, çık hayatımdan' diyordu. Hep peşimizden geliyordu. 'Anneni seviyorum, ne olur yalvarırım' diyordu. Ama sevme değil takıntıydı onunkisi. Annem benimle sürekli dertleşiyordu.

Onun yazdığı mesajları da gösteriyordu. Son görüşmesinde Ahmet, 'Ben gelip alacağım' dedi. Annem de 'Ben senin arabana binmem, taksiyle gelirim' dedi. Israrla, 'Seni seviyorum, son bir şans ver' diyordu. Annem 'Seni hayatımda istemiyorum' deyince, 'Benimle evlen, istemiyorsan evlenme ama hiç olmazsa kredi kartımı al' diye üsteliyordu."

"ŞİDDET UYGULAMIŞTI, ELMACIK KEMİĞİNİ KIRMIŞTI"

Seher Çetintaş'ın yeğeni E. ise Kalender'in, teyzesi Seher'in elmacık kemiğini kırdığını, parmağını ısırdığını, başka kadınlara da şiddet uyguladığını duyduğunu söyledi. Genç kız, şöyle konuştu: "Teyzemin peşini bir türlü bırakmadı. Daha önce bir kere vurdu ve elmacık kemiğini kırdı. Parmağını ısırdı. Parmağını hastanede diktiler. Yamuk kalmıştı. Teyzeme, 'Şikâyet et' dedik. Şikâyet etse tutuklanmayacağı için iyice musallat olur diye şikâyet etmedi. Son görüşmesinde 'Bırak artık' dedikten sonra yine peşini bırakmazsa ertesi sabah gidip şikâyet edecekti. Ama son görüşmesi oldu. Bu adamın daha önce de başka bir kadının tırnağını söktüğünü, bir başkasının da burnunu kırdığını duyduk."

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Olay ilgili kamera görüntüleri de ortaya çıktı. Bir kafenin içindeki görüntülerde, çiftin masada oturduğu ve kafeye giriş-çıkış görüntüleri dikkat çekiyor. Kafe dışındaki cinayet anında ise garsonların silah sesleri üzerine telaşla koşuşturdukları, bir diğer görüntüde ise katil zanlısının hesabı ödemesi görülüyor.

"BENDEN AYRILMAYA KALKINCA VURDUM"

Olaydan sonra yakalanıp tutuklanan Ahmet Kalender ise ifadesinde, "Yaklaşık 2 yıldır birlikteydik. Sevgiliydik. Oturduğu evin kontratı bile benim üzerimdeydi. Son zamanlarda çok değişmişti. Bu nedenle de tartışıyorduk. Benden ayrılmaya kalkınca da vurdum" dediği öğrenildi. Olaya şahit olan garsonlar ise polise şu ifadeyi verdi: "Masada tartışıyorlardı. Adam 'Ayrılamazsın benden' diyordu. 10-15 dakika oturduktan sonra önce kadın kalktı, kadın taksi istedi. Adamın çağırdığı taksiye binmek istemedi. Yine tartıştılar. Dışarıyı çıkınca adam silahını çıkarıp ateş etti."

(Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Ahmet Kalender İstanbul 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

seytanimanicaldi:

müslüman gibi yasamayanlar seytanin yanina cehenneme komsu oluyor

9
5
yanıtYanıtla
Hasan Hüseyin:

INSALLAH MERHÜMENIN KIZININ DUASI YERINI BULUR

9
0
yanıtYanıtla
vatansever:

ne hale geldik nereye gidiyor bu toplum ya böyle insanlar yüzünden herkesin psikolojisi bozuluyor tek çare bu tip vakaların idam ile ortadan kaldırılması meyilli potansiyel olan diğer suç işleyebilecek insanlarada ibretlik olur ve ölüm korkusuyla yapmazlar. insan hayatına kıymak nasıl bu kadar kolay olur ya Allahım sen koru böyle canilerin elinden insanımızı

6
0
yanıtYanıtla
BAYBURT LU HASAN AĞA NIN OĞLU TOLGA:

Yüce Yaratan ona ne elem verici bir AZAP hazırladı. Ne ŞEDİT bir AZAP hazırladı görecek pek yakında.

2
2
yanıtYanıtla
MERAKLI:

İDAM İSTİYORUZ!!!!!!!!!!!!

1
0
yanıtYanıtla
Nasıl yani:

Ne ilk nede son olacak bu haber böyle saplantılı manyak ruhlar olduğu sürece daha çok kadın cinayeti haberleri duyarız. Allah korkusu olmadığından oluyor bütün bunlar.

1
0
yanıtYanıtla
Aydın:

kullanın kullanın sonrada istemiyorum böylelerine müstehak kullanılmak çok ağır bir duygudur insan için.

1
0
yanıtYanıtla
Nasıl yani:

Ne ilk nede son olacak bu.Allah korkusu olmayan saplantılı manyaklar var oldukça ne yazıkki daha çok duycaz bu haberleri.

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bunlar dahadaaaaa artacakkkkkkkk

0
0
yanıtYanıtla
isim:

allah korusun

yanıt0
yanıt0
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title