Haberler

    isopowerr ve Aniva7 eMilli takımda!

    Güncelleme:

    Ülkemizi başarıyla temsil edecek isopowerr ve Aniva7 eMilli takımda!

    Ülkemizi FIFA'da yurt içi ve yurt dışı arenada temsil eden başarılı oyuncu isopowerr ve Aniva7 Turkcell eMilli Takım FIFA21 kadrosuna katıldı! eMilli Takımlar Resmi Twitter hesabı oyuncuların takıma katıldığını yaptığı paylaşımla duyurdu!

    İsmail Can Yerinde ve Emirhan Erdem bundan sonraki uluslararası FIFA turnuvalarında ülkemizi temsil etmek için kıyasıya mücadele verecek.

    İsmail Can Yerinde'yi tanıyalım!

    İsmail 1998 yılında İstanbul'da doğdu. Yaklaşık dört senedir profesyonel olarak FIFA'da mücadele ediyor. Şu anda Futbolist takımında oynuyor ve aynı zamanda Red Bull sporcusu olarak görev alıyor. İlk şampiyonluğunu ESL'in düzenlediği FIFA Türkiye Şampiyonası'nda yaşadı. Aynı sene içinde BALKAN Şampiyonu olarak FIFA Dünya Kupası finaline katılmaya hak kazanan ilk Türk oyuncu oldu. FIFA 19'da Futbolist ile bir FIFA eClub Dünya 3.lüğü yaşadı. Ayrıca birçok kez uluslararası turnuvalara katılmaya hak kazandı. FIFA 19'da da FIFA Dünya Kupası Playoff'una katıldı. FIFA 19 macerasını ise Dünya 33.sü olarak sonlandırdı ve FIFA 20'ye geçiş yaptı. FIFA 20'de de aynı şekilde bir derece sergileyen oyuncu, oyunu Dünya 20.si olarak bitirdi. Bu sıralaması ile playoff'lara gitmeye hak kazandı ve üst üste üç kez playoff'lara gitmeyi başaran ilk Türk oyuncu oldu. Oynamayı en sevdiği Milli Takım oyuncusu ise Leicester City FC forması giyen Cengiz Ünder.

    Emirhan Erdem'i tanıyalım!

    Emirhan 1997 yılında Bursa'da doğdu. 2003 yılından beri futbol oyunlarıyla haşır neşir olan oyuncu 2017 yılında ilk kez profesyonel arenaya giriş yaptı. Aynı sene içinde ise FIFA 2017 Türkiye Şampiyonu olmayı başardı. Oyuncu seneler geçtikçe birçok turnuvada mücadele etti ve birçok şampiyonluk yaşadı. 2 sezondur İstanbul Başakşehir'in eFutbolcusu olarak oynuyor. Oynamayı en sevdiği Milli Takım oyuncusu ise Juventus forması giyen Merih Demiral.

    Playerbros ekibi olarak isopowerr ve Aniva7 'ye yeni kariyerlerinde başarılar diliyoruz. Bayrakları tekrar tekrar astırmanız dileğiyle!

    Eğer diğer eMilli takım haberimizi okumadıysanız okuyabilirsiniz.

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    İsmail Can Yerinde İstanbul Twitter Haberler

    Bakmadan Geçme

    Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title