Haberler

Son dakika! İSKİ'nin isale hattındaki çalışması nedeniyle İstanbul'da 6 ilçede 30 saatlik su kesintisi yapılacak

Güncelleme:

Son dakika! İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresinin Şahintepe-Esenyurt ana isale hattında yapacağı çalışma nedeniyle Esenyurt, Başakşehir, Avcılar, Büyükçekmece, Arnavutköy ve Çatalca ilçelerinin bazı mahallelerine yarın akşam saat 21.00'den itibaren 30 saat süreyle su verilemeyecek.

İSKİ'den yapılan açıklamaya göre Şahintepe- Esenyurt ana isale hattında zorunlu olarak deplase bağlantı çalışmaları yapılacak.

İşte 30 saat süreyle su verilemeyecek ilçe ve mahalleler;

Çalışma nedeniyle Esenyurt'ta Saadetdere, Turgut Özal, Namık Kemal, Zafer, Akevler, Üçevler, Fatih, Talatpaşa, İnönü, İncirtepe, Yunus Emre Akşemsettin, Süleymaniye, Sultaniye, Yenikent, Balıkyolu, Ardıçlı, Esenkent, Aşık Veysel, Koza, Orhangazi, S. Eyyubi, Örnek, Çınar, Bağlarçeşme, Pınar, Mehter Çeşme, Mehmet Akif Ersoy ve Güzelyurt mahallelerinde kesinti olacak.

YARIN AKŞAM BAŞLIYOR

Başakşehir'de, Bahçeşehir 1. ve 2. Kısıma, Avcılar'da Yeşilkent mahallesine, Büyükçekmece'de Karaağaç mahallesine, Arnavutköy'de Hadımköy, Deliklikaya, Ömerli, Yassıören, Yeşilbayır'a, Çatalca'da ise Bahsayiş mahallelerine 05 Ocak 2021 Salı günü 21.00 ile 07 Ocak 2021 Perşembe günü 03.00 saatleri arasında 30 saat süreyle su verilemeyecek.

Kaynak: AA / Güncel

Başakşehir Şahintepe Esenyurt Avcılar Güncel Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (55)

Gul:

Hukumet kanal istanbul u dusunecegine. Susuzluga care bulmali simdiden. Maske de. Asidaki gibi gec kalmamali

25
25
yanıtYanıtla
DELİ:

Kim dedi sana imamogluna oy ver diye bn dogma büyüme ist bu hükümet cözdü ist su sıkıntısını

yanıt22
yanıt38
enes:

bir zahmet belediye de çalışsın değil mi boşuna mı seçiliyor belediye başkanları

yanıt13
yanıt6
memur:

olur baska bi emrinnn. . sanki adamlar senin istediklerini yapınca koşa koşa oy verecenn

yanıt6
yanıt3
hakan gardas:

ibb baskani kanal istanbulu veto etmek yerine istanbulun su sorunu ile ilgilense sorun kalmazdi. Herkez kendi alaninla ilgilenmelidir.

yanıt11
yanıt9
avşar:

belediye başkanı seçiyor susuzluğun çözümünü hükümetten bekliyor. suya çözüm bulamayacak adamı niye başkan seçtin o zaman

yanıt15
yanıt9
vıttırıvızzık:

deli nickini kullanan arkadaş sence kuraklığı imamoğlu mu getirdi bu nasıl bir beyin olm düşünme yetiniz de mi yok

yanıt4
yanıt7
adil olacaksin önce:

salgini hukumetmi getirdi o kadar elestirdiniz ne oldu kuraklik ibresi belediyeye dönünce haydi belediye yapın ayni muhalefeti dogruluk budur once dogru olun ......

yanıt2
yanıt0
Bilal:

Herşeyin çok güzel olması için böyle çalışmalar şart. Malum son yirmi yılda yol ve konut inşaatından başka birşey yapılmadığı için. Tabii böyle inşaatlar görünüyor olduğu için millet şimdi görünmeyen işleri yapan belediye başkanını eleştiriyor. Keşke biraksaydi da pis su tüketimine devam etselerdi.

27
21
yanıtYanıtla
!!!:

Onaların insancası yok.

yanıt3
yanıt2
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title