Haberler

Işın Karaca'dan 18 yaş küçük sevgilisiyle ilk poz

Güncelleme:

Bir buçuk ay önce 3 yıllık eşi Tuğrul Odabaş'tan boşanan Işın Karaca, kendisinden 18 yaş küçük olan müzisyen Can Yapıcıoğlu ile aşk yaşamaya başlamıştı. Karaca yeni aşkıyla ilk pozunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Ünlü şarkıcı Işın Karaca 28 Aralık 2016 yılında evlendiği Tuğrul Odabaş ile 6 Kasım 2019'da tek celsede boşandı. Karaca, boşanmanın ardından müzisyen Can Yapıcıoğlu ile yeni bir aşka yelken açtı. "Çok tatlı güzel bir ilişki yaşıyoruz" sözüyle aşkını itiraf eden Karaca'dan ilk poz geldi.

SEVGİLİYLE İLK POZ

Yeni sevgilisiyle arasında 18 yaş bulunan Işın Karaca, Instagram hesabından yeni sevgilisiyle samimi pozunu kalp emojisiyle paylaştı. Aynı pozu Can Yapıcıoğlu'da sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Işın Karaca'dan 18 yaş küçük sevgilisiyle ilk poz

"ESKİ EŞİMİ ALDATMADIM"

Karaca, boşandığı eşi Tuğrul Odabaş'ı aldattığı iddialarıyla alakalı, Odabaş'ı aldatmadığını Can Yapıcıoğlu ile Haziran ayından bu yana çalıştığını ve geçtiğimiz haftalarda çıktıkları konserden sonra aşk yaşamaya başladıklarını söylemişti.

Işın Karaca'dan 18 yaş küçük sevgilisiyle ilk poz

Işın Karaca'dan 18 yaş küçük sevgilisiyle ilk poz

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Işın Karaca Aralık Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (14)

fırat:

Kime ne ? zevk onların , hayat onların , nikahlı beraberlik olduktan sonra bize mutluluklar dilemek düşer . Tabi ki başkalarının mutluluğu , bazılarını rahatsız ediyorsa diyecek söz KISKANANLAR ÇATLASIN olur.

5
8
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Aynısını vatandaş yapsa, fakir yapsa adı sapık olur yaptığı zina olur ama sanatçı ve zengin yapınca aşk olur, özgürlük olur. Lütfen bunları haber yapıp gündeme getirmeyin.

10
0
yanıtYanıtla
2020:

çok doğru ondan sonra cahil gençlerimiz örnek alıyor bu tip rezillikleri.

yanıt0
yanıt0
Size ne:

Yaşadıkları kendilerini ilgilendirir

7
2
yanıtYanıtla
midem bulandı:

bu erkekte nasıl mide var

7
0
yanıtYanıtla
Şakir:

Oğlan da akıl var nikah yaparsın hayatını kurtarıyor..sırada bülent ersoy var damat adaylarına duyurulur..

4
1
yanıtYanıtla
DAYI AMA ANKARADA DEĞİL:

Ben ciddi bülent hanımı düşünüyorum şakir o benim çoçukluk hayellerimdi.........

yanıt0
yanıt1
yersen:

yersen afiyet olsun tabi canım hemencicik aşık oldun sevgili oldun vs vs

4
0
yanıtYanıtla
hayalet:

metrobus ile yarısıyorlar

4
0
yanıtYanıtla
Kıskanç:

KAPA ÇENENİ KAVUN KAFA.

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title