Haberler

İş yerinin önündeki çiçekler çalındı, 'böyle hırsızlık görmedim' dedi

Güncelleme:

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde pide salonunun önünde bulunan saksılardaki çiçekler bir kadın tarafından kökleriyle çalındı.

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde pide salonunun önünde bulunan saksılardaki çiçekler bir kadın tarafından kökleriyle çalındı. Pide salonu sahibi Mehmet Deveci, "Birçok hırsızlık duydum ama böylesini görmemiştim" dedi. İlginç olay güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

İlginç hırsızlık olayı Manavgat'ın Zübeyde Hanım Caddesi'nde bulunan bir pide salonunda meydana geldi. Saat 06.30 sıralarında iş yerini açan çalışanlar etrafı temizlemeye ve günlük hazırlıkları yapmaya başladı. Bu sırada iş yerinin önünde bulunan saksılardaki çiçeklerin olmadığını fark eden işletmeci Mehmet Deveci, güvenlik kamera kayıtlarını izledi. Kayıtlarda Deveci bir kadının saat 06: 15 sularında geldiği, çiçekleri köklerinden sökerek yeniden hızlı bir şekilde caddenin karşısına geçtiğini gördü.

Olayı DHA muhabirine anlatan Mehmet Deveci, güvenlik kamerasını izlediğinde kadının caddenin karşı tarafından doğrudan iş yerine geldiğini belirterek, "İş yerinin önünden diğer tarafa doğru gidiyor. Oradan geri dönüyor. Sanki dükkanın önünde bekler gibi yapıyor. Bu sırada çiçek ekili saksılara oturur gibi yapıyor ve çiçekleri koparıp diğer saksıya gidiyor. Orada da aynı şekilde çiçekleri koparıp, diğer saksıya gidip ondan da çiçek kökleyip hızlı bir şekilde yolun karşısına geçiyor" dedi.

'RİCA EDİYORUM ABLACIĞIMDAN, BİR DAHA YAPMASIN'

Yapılanın çok ayıp ve ahlaksızca olduğunu belirten Mehmet Deveci, "Sevgili ablacığımdan rica ediyorum, lütfen bir daha bizim çiçeklerimizi koparmasın. Gelsin bize söylesin, bizden istesin. Ona bir dalını verelim, eksin, yetiştirsin. Ağaçlar, çiçekler; bunlar kesilmez, koparılmaz. Lütfen rica ediyorum ablacığımdan bir daha yapmasın. Şikayetçi olmadım, olmayacağım da" diye konuştu.

'BÖYLE BİR OLAY HİÇ AKLIMA GELMEZDİ'

Çok uzun süredir esnaf olduğunu söyleyen Mehmet Deveci, birçok hırsızlık olayı duyduğunu söyleyerek, "Böyle bir olay hiç aklıma gelmezdi. Para için bir işletmeye gireni gördüm, ekmek çalanı gördüm. Ama çiçek koparanı ilk defa gördüm" dedi. Mehmet Deveci, kadının kıyafetinden yürüyüşten geldiğini düşündüğünü belirterek, başında kapüşon olduğunu ve yüzünde maske bulunduğunu sözlerine ekledi.

OLAY ANI KAMERADA

Öte yandan olay iş yerinin güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi. Kamera görüntülerinde; caddenin karşı tarafından pide salonunun önüne gelen başı kapüşonlu bir kadının, iş yeri önünde bir tur attığı, bu sırada yüzündeki maskesinin de düzelttiği görülüyor. Cadde üzerinden pide salonunun diğer tarafından geriye dönen kadının saksıların kenarına oturarak çiçekleri tek tek yerinden söktüğü ve ardından caddenin karşısına geçerek gözden kaybolduğu görülüyor.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Deveci Manavgat Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title