Haberler

İş Adamı Turhan Mildon, Gelibolu'da Anıldı

Güncelleme:

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde 2 dönem Anavatan Partisinden belediye başkanlığı yapan ve 3 yıl önce kanser nedeniyle hayatını kaybeden merhum belediye başkanı ve iş adamı Turhan Mildon için ilçede mevlit okutuldu.

Gelibolu'da 2 dönem Anavatan Partisinden belediye başkanlığı yapan iş adamı Turhan Mildon, ölümünün 3. yıldönümünde ilçedeki sürek ovası mevkiindeki kendi kurduğu tesislerinde okutulan mevlitle anıldı. Mevlitte bir konuşma yapan merhum Turhan Mildon'un oğlu Mert Mildon, "Babamızın bize bıraktığı en büyük miras olan dürüstlük ve çalışma azmini bu can bedenden çıkıncaya kadar devam ettireceğiz. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz" dedi. Mevlide, kaymakam Oktay Çağatay, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Eligül, Gelibolu Ticaret Odası Başkanı İbrahim Özen, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen, MHP İlçe başkanı Hikmet Dağlı, çalışanları, ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Gelibolu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title