Haberler

İş Adamı Önder Fırat, Kızını Eve Kapattı

Güncelleme:

Önder Fırat, fırtınalı hayatı ve aşk misillemesi haberleriyle gündeme gelen kızı İdil Fırat'ı eve kapattı ve ortalık durulana kadar ev hapsi cezası verdi.

Ünlü iş adamı Önder Fırat, Arda Turan'la aşk yaşadığı iddia edilen ve ayrılık sonrası intikam için Arda Turan'ın adının yazılıp çizildiği Serenay Sarıkaya'nın eski sevgilisi Çagatay Ulusoy ile aşk misillemesi yaptığı söylenen kızı İdil Fırat'ı eve kapattı.

Çıkan haberlere çok sinirlenen Önder Fırat'ın kızına ortalık durulana kadar ev hapsi cezası verdiği konuşuyor.

Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Önder Fırat'ın bu kararını Sabah gazetesinden Bülent Cankurt yazdı. İşte o yazı;

"Sezen Aksu ile yaşadığı aşkla ünlenen, halen de Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Tuba Coşkun'la flört eden işadamı Önder Fırat, hereketli özel hayatıyla bir dönem gündemi epey meşgul etmişti. Ancak öğrendim ki; Önder Bey, kızı İdil Fırat'ın aşk hayatıyla gündeme gelmesini hazmedememiş!

Bir süre önce Arda Turan ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren İdil Fırat, Arda'nın evinin sokağında çektirdiği fotoğrafları paylaşmış ama aşkı hakkında hiç konuşmamıştı. Geçenlerde; Fırat'ın bir süre önce Arda'dan ayrıldığı ve Arda'nın da Serenay Sarıkaya'nın peşine düştüğü yazılıp çizildi. Önceki gün de Fırat'ın Arda'ya misilleme yapmak için, Sarıkaya'nın eski sevgilisi Çağatay Ulusoy ile flört ettiği haberleri çıkınca Fırat bir kez daha aşk hayatıyla magazin gündemine gelmiş oldu. İşte kızıyla ilgili bu dedikodular ve çıkan haberler Önder Fırat'ı çileden çıkartmış!

ORTALIK DURULANA KADAR CEZA

Önder Fırat, kızına çok kızmış ve onu ev hapsiyle cezalandırmış. Kızının evden dışarı çıkmasını yasaklayan Önder Bey, ortalık durulana kadar da bu cezayı kaldırmayı düşünmüyormuş. İdil Fırat, şimdilik, internet ve telefon aracılığıyla arkadaşları ile hasret giderebiliyormuş. Bakalım bu yasak ne zaman kalkacak ve İdil Fırat tekrar sokağa çıkabilecek?"

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Serenay Sarıkaya Çağatay Ulusoy Arda Turan İdil Fırat Komik - İlginç Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (21)

islamsonsuzluk69:

Tayyip amcam, osmanlı cumhuriyetini allahın izniyle kurdumu bu iş tamamdır. Tüm islamın en büyük imparatorluğu olacağız .

10
24
yanıtYanıtla
KIRŞEHİRLİ OSMAN HİLMİ:

KIVANÇ''LA KARI KOCA GİBİ YAŞADIĞINDAN BABASININ SESİ ÇIKMADI DA ŞİMDİ NE DEĞİŞTİ ACABA ? YALAN HABAER. BUNLARDA GÜZEL AHLAK YOK Kİ TERBİYE VERMEK OLSUN?

26
1
yanıtYanıtla
islamsonsuzluk69:

hepsi mal bunların. pazarlıyorlar kendisini. Dinen sakıncalı, kadın kısmının sokakta ne işi var !Evden çıkarılmamalı.

10
13
yanıtYanıtla
sunday:

guzel kiz arkadas gercekten guzel

15
4
yanıtYanıtla
flash news:

vah vah ne önemli haber biz şimdi naparız

18
1
yanıtYanıtla
atasözü:

kızını dövmeyen;torununu tez sever. . . . . !!!

17
1
yanıtYanıtla
21 bela diyarbakır:

allah bunlara akıl fikir versin ne diyim hey allahım ya yazık bunu da haber yapana tüküriyim!!!

14
1
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

ARDA EVLAT OLSA SEVİLMEZ BİRDE KIZDAKİ GÜZELLİĞE BAK. BABASI KIZ KAPATACAĞINA ARDANIN TOPUĞUNA SIKSIN.

14
1
yanıtYanıtla
ruzgar ruzgarmobilWeb@haberler.com:

TURKİYENİN. BUYUK SORUNLARİNDAN BİRİ DAHA BABASİNDAN COK MAGAZİNE CİKİNCA EV HAPSİ ALDİ.

14
0
yanıtYanıtla
KARDELEN:

Armut dibine düşer

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title