Haberler

Antalya'da İş Adamı Hüseyin Çalık İçin Anma Gecesi

Güncelleme:

Antalya Sanayici ve İş Adamları Derneği kurucularından, İş Aadamı Hüseyin Çalık için düzenlenen anma gecesinde duygu dolu anlar yaşandı.

Evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda eden Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) kurucularından, İşadamı Hüseyin Çalık için düzenlenen anma gecesinde duygu dolu anlar yaşandı.

Evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda eden Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) kurucularından, işadamı Hüseyin Çalık için 21. Akdeniz Toplantıları öncesinde bir anma gecesi düzenlendi. ANSİAD Başkanı Ali Eroğlu, Hüseyin Çalık'ın kişiliği ile her zaman, her konuda kendilerine öncülük ettiğini söyledi. Ailesi adına konuşan kardeşi Mustafa Çelik ise, yaşam öyküsünü anlatarak, "63 yıl bu ülkeye hizmet etti. Çok eser kazandırdı" dedi.

Ramada Plaza Hotel'de düzenlenen anma törenine Hüseyin Çalık'ın kardeşi Mustafa Çalık, kızı Lale Çalık Sarper, damadı Mustafa Sözen ve yeğenleri Arzu Çalık ve Hamdi Çalık ile işadamları katıldı. ANSİAD üyeleri ile diğer davetliler törenden önce Hüseyin Çalık için açılan anı defterini imzaladı. Anma töreninde Çalık ailesin de duygu dolu anlar yaşandı.

ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Eroğlu, Çalık ailesinin acılarını paylaştıklarını belirterek başsağlığı ve sabır diledi. Eroğlu, Hüseyin Çalık'ın iş dünyasının öncü işadamlarından biri olduğunu hatırlatarak, "Kişiliği ile her zaman, her konuda bizlere de öncülük etmiştir. Uluslararası platformda Antalya'ya vizyon kazandıran insanların başında geldi. Bilinmeyen bir dönemde Antalya'ya özel okul açarak, daha birçok ilke imza attı. Tekstil sektöründe çok büyük firmalarla yarışır hale geldi. Son derece pozitif bir insandı" dedi.

Ağabeyini kaybetmenin acısı ile ondan söz etmenin zorluğunu dile getiren kardeşi Mustafa Çalık ise, aynı gün sabah kahvaltısında buluştuklarını hatırlatarak, "Kendisini aramıştım. Ziyaretine gelmek istediğimi söyledim. 'Gel birlikte kahvaltı yapalım' dedi. 1,5 saat sohbet ettik.Bana zor günlerinde yalnız bırakmadığım için teşekkür etti. İşime döndüm, saat 18.00 gibi Lale beni aradı. Hemen geldim ama iş işten geçmişti. O'nu kaybettik. Bizi yalnız bıraktı. 63 yıl filen çalıştı. Ülkeye ve Antalya'ya çok eser bıraktı. O hepimizin kalbinde yaşıyor. Unutmayacağız" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Çalık Ali Eroğlu Akdeniz Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title