Haberler

Irmak Ünal'dan, Mustafa Sandal'a 'Aşk' Göndermesi

Güncelleme:

Oyuncu Irmak Ünal Instagram hesabından yaptığı aşk paylaşımıyla, birlikte olduğu iddia edilen şarkıcı Mustafa Sandal'a, göndermede bulundu.

Oyuncu Irmak Ünal Instagram hesabından yaptığı aşk paylaşımıyla, birlikte olduğu iddia edilen şarkıcı Mustafa Sandal'a, göndermede bulundu.

Irmak Ünal'dan Mustafa Sandal'a 'Aşk' Göndermesi

IRMAK ÜNAL OLDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ

Mustafa Sandal, geçen haziran ayında 10 yıllık eşi Emina Jahovic'ten boşanmış, geçtiğimiz günde yüzünün yarısını gösterdiği bir kadınla çekilmiş fotoğrafını Instagram'da paylaşmıştı. Bu karedeki kadının Ceren Hindistan olduğu konuşulmuştu. Ancak Mustafa Sandal'ın yanındaki kadının oyuncu Cihan Ünal'ın kızı Irmak Ünal olduğu iddia edildi.

Irmak Ünal'dan Mustafa Sandal'a 'Aşk' Göndermesi

IRMAK ÜNAL'DAN AŞK PAYLAŞIMI

Tam da bu iddialar tazeliğini korurken Yağmur Ünal'dan aşka dair bir paylaşım geldi. İki çeşit aşk olduğunu söyleyen Ünal'ın satırları şöyle: ''Birkaç çeşit aşk vardır. Biri bencil, cimri, açgözlü ve egoistçedir ve sevgiyi kibri uğruna harcar! Bu kötü ve çirkin türden bir aşktır. Bir diğeri, içindeki iyi her şeyin, nezaketin, düşünceliliğin ve saygının taştığı bir aşktır. Bu yalnızca toplumsal alandaki saygılı davranışlar değil, bir başka insanı biricik ve kıymetli gördüğün daha yüce bir saygıdır. İlki seni hasta, küçük ve zayıf yapabilir fakat ikincisi içindeki gücü, cesareti, iyiliği ve hatta sahip olduğunu bilmediğin bilgeliği ortaya çıkarabilir.''

Irmak Ünal'dan Mustafa Sandal'a 'Aşk' Göndermesi

Irmak Ünal'dan Mustafa Sandal'a 'Aşk' Göndermesi

Irmak Ünal'dan Mustafa Sandal'a 'Aşk' Göndermesi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Sandal Sosyal Medya Irmak Ünal Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

haydaaaa:

ne alaka simdi. . . ?

9
1
yanıtYanıtla
ASLI:

HATUN SÜPER FİZİK YAPMIŞ. KARIN KASLARI BİLE BAKLAVA DİLİMİ GİBİ. BENDE SPOR YAPIYORUM AMA BENİM BUNUN GİBİ FİZİĞİM OLMUYOR. BİR TÜRLÜ BOĞAZIMI TUTAMIYORUM GÜNDE 6 ÖĞÜN YEMEK YİYORUM. HER GECE DİZİ İZLERKEN BÖREKLERİ, TATLILARI MİDEYE İNDİRİYORUM. EN SEVDİĞİM YEMEKTE KUYRUK YAĞLI KIYMALI BÖREK.

6
3
yanıtYanıtla
MASTERCHEFF:

YE LAN YE DUBA GİBİ OL :D

yanıt1
yanıt0
misofirrr:

mustafa bu seni yer :D

8
0
yanıtYanıtla
Anlaşılmaz:

Belki o değildir ama olmak istiyordur, olta atıyor olabilir.

5
1
yanıtYanıtla
Irmak akar:

Sandalı akıntısıyla sürükler

yanıt4
yanıt1
Rezillllik:

Bu dünyada Bi insan sizmisin yahu, garibanın halinden anlamayan soytarı bunlar, ar namus kalmamış kim kiminle gecelik midesizler

4
1
yanıtYanıtla
asdf:

Ne istiyosun maaşa mı bağlasınlar seni? Bu haberde ne namussuzluk gördün? Bu iki insan da umrumda değil. Sevmem. Ama senin gibiler de hiç bir işe yaramaz o ayrı bir konu.

yanıt5
yanıt1
Kaju:

Igrencsin

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title