Haberler

İrfan Değirmenci Kartal'da Panelde Konuştu

İrfan Değirmenci Kartal'da panelde konuştuİSTANBUL - Gazeteci ve televizyoncu İrfan Değirmenci, Kartal Belediyesi ile ADD Kartal Şubesi tarafından düzenlediği "Türkiye Gündemi" paneline katıldı.

İrfan Değirmenci Kartal'da panelde konuştu

İSTANBUL - Gazeteci ve televizyoncu İrfan Değirmenci, Kartal Belediyesi ile ADD Kartal Şubesi tarafından düzenlediği "Türkiye Gündemi" paneline katıldı.

Gazeteci ve televizyoncu İrfan Değirmenci, Kartal Belediyesi ile Atatürkçü Düşünce Derneği Kartal Şubesi tarafından Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde düzenlediği Türkiye Gündemi paneline katıldı. Paneli Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ile Kartallı vatandaşlar izledi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan panelde konuşan İrfan Değirmenci, 16 Nisan'da yapılacak olan cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle ilgili konuştu.

Birbirinden farklı ama aynı amaç için bir araya gelmiş insanların olduğunu belirten Değirmenci, "Bu referandumdan önce üzerimizde heyecan var. Birbirinden farklı ama yan yana gelmeyi başarmış her yaştan insanlar var. Onların umudu var elimizde. Bu umudu boşa çıkarmayın. Hayırla bitmeyecek her şey, o gün başlayacak. Ayın 16'sında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının vereceği kararla ne medya aynı medya olarak kalabilecek ne siyaset kurumu aynı siyaset kurumu olarak kalabilecek. Ne de Türkiye aynı Türkiye olacak. Değişimi bu salonlar salonlara sığmayanlar, sokaktakiler bu dönüşümü sağlayacak. Asıl işimiz o gün başlayacak. Yeni ne kuracağız hep birlikte. Hayır diyoruz hep birlikte. Hepimizin farklı gerekçeleri var. Bizler bu ülkenin vatandaşlarıyız. Biz bu ülkenin vatandaşı olmanın verdiği hakla geleceğimize de sahip çıkacağız" dedi.

Açıklamalarını sürdüren İrfan Değirmenci, "Dedem Dalamanlı Bekir, 12 yıl askerlik yapmış. Diyorlar ya evladı Osmanlıyız o yüzden evet diyeceğiz diye. Biz de evladı Osmanlıyız. Osmanlı hanedanının vermiş olduğu yanlış kararlar nedeniyle cepheden cepheye bilmediği coğrafyalara sürülmüş dedelerimiz. Hepimizin dedeleri Çanakkale'de şehit olmuş. Dedem Dalamanlı Bekir 12 yıl askerlik yapmış bu ülkede. Kimsenin haddine değil hayır diyorum diye bana vatan haini demek beni terörist diye yaftalamak" açıklamasında bulundu.

Program sonunda konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, genç insanların dinletisine gençlerin katılmasının kendisini mutlu ettiğini söyledi. Türkiye'nin bugün yaşadığı büyük bir sorunun gençlerin Atatürk'ü yeteri kadar öğrenmemesi olduğunu söyleyen Başkan Öz, "Önce Atatürkçü olacaksınız" dedi. Yapılan konuşmaların ardından Başkan Öz, konuşmacılara plaket ve çiçek taktim etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kartal Belediyesi Altınok Öz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
title