Haberler

"İntihar etti" dediği eşi kurtulunca gerçekler ortaya çıktı! Tecavüz edip başından vurmuş

Güncelleme:

Ankara'da polis memuru Müslüm A. sağlık ekiplerini arayarak eşinin intihar ettiğini söyledi. Hayati tehlikesi bulunan kadının yoğun bakımdaki tedavisinin ardından verdiği ifadede gerçekler ortaya çıktı. Talihsiz kadın; rızası dışında cinsel ilişkiye zorlandığını, evi terk etmek isteyince eşi Müslüm A.'nın kendisini vurduğunu belirtti.

Ankara'nın Keçiören ilçesi Osmangazi Mahallesi'nde, 13 Eylül'de polis memuru Müslüm A. sağlık ekiplerini arayarak, eşinin silahla intihar ettiğini söyledi. Başından ağır yaralanan ve hayati tehlikesi bulunan S.N.A, ekipler tarafından Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerine gelen polis ekiplerince yapılan incelemede Müslüm A., yüzünde sıyırıklar ve tırnak izleri görülmesi üzerine gözaltına alındı.

EŞİNİN İNTİHAR ETTİĞİNİ SÖYLEDİ

Müslüm A. ilk ifadesinde, eşinin kredi çekip aldığı evi ailesine devretmek istemesi üzerine tartıştıklarını, farklı odalara ayrıldıklarını, bir süre sonra eşi S.N.A'nın yanına gelip "Bu hayattan sıkıldım, boşanmak istiyorum" dediğini iddia etti.
S.N.A'nın evi terk etmek istemesi üzerine sakinleştirmeye çalıştığını savunan Müslüm A., eşinin oturma odasındaki silahı alıp yatak odasına geçtiğini, "Bıktım artık öldüreceğim kendimi" dediğini, o sırada elindeki silahı almak için aralarında arbede yaşandığını ve yüzündeki çiziklerin de bu esnada olduğunu ileri sürdü. Şüpheli Müslüm A., arbede sırasında eşinin tetiğe bastığını ve başından yaralanarak kanlar içinde yatağa yığıldığını öne sürdü.

UZUN SÜRE YOĞUN BAKIMDA KALAN KADIN POLİSE İFADE VERDİ

Riskli ameliyatın ardından uzun süre yoğun bakımda kalan S.N.A, servise alındığında olaya ilişkin polise ifade verdi.

S.N.A, önceden infaz koruma memuru olarak görev yaptığını, daha sonra sağlık memuru olarak hastaneye atandığını, eşiyle de 2 aylık evli olduğunu ifade etti.

"BEN SENİ ÇOK KISKANIYORUM" DİYEREK ANNESİNE GİTMESİNE İZİN VERMEMİŞ

İfadesinde eşine annesini özlediğini söylediğini belirten kadın, "Ellerini öpmek için Kırıkkale'ye götürmesini istedim. Müslüm kabul etmedi. 'Ben seni çok kıskanıyorum.' diyerek annemlere götürmeyeceğini söyledi. Uyumak için yatak odasına gitti. Saat 14.00 sıralarında uyandı. Daha sonra mutfağa geldi. Ben yemek yapmıştım. Aramızda tartışma çıktı, o esnada beni darbetti" dedi.

"RIZAM DIŞINDA BENİMLE İLİŞKİYE GİRDİ"

Kendisini korumak için Müslüm A.'nın boynunu çizdiğini aktaran kadın, "Gün boyu bu kavgamız devam etti. Akşam saat 20.00 sıralarında beni yatak odasına götürdü, rızam dışında benimle ilişkiye girdi. Bu olay beni olumsuz etkiledi, bir an önce evi terk edip annemlere gitmek istedim. Yatak odasında üstümü giyindim. Dışarı çıkmak istediğim sırada, Müslüm önüme geçti. 'Seni öldüreceğim' dedi. Salona gitti, silahını her zaman bırakmış olduğu televizyon ünitesinden alıp geldi. "Seni vururum" diyerek, silahı bana doğrulttu. Beni vuracağını hiç düşünmüyordum. Gitmek için ısrar ettiğim sırada bana ateş etti. Daha sonrasını hatırlamıyorum" ifadelerini kullandı.

HAKKINDA BİRÇOK SUÇTAN İDDİANAME HAZIRLANDI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca Müslüm A. hakkında "eşi kasten öldürmeye teşebbüs", "nitelikli cinsel saldırı", "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" ve "yaralama" suçlarından iddianame hazırlandı. İddianamede, şüpheli Müslüm A.'nın ifadelerinin gerçeklikle bağdaşmadığı vurgulanarak, S.N.A.'nın gözünde "ekimoz" oluşacak şekilde darbedildiği, daha sonra ikametten ayrılmasının zorla engellendiğini ve rızası olmaksızın cinsel saldırıya maruz kaldığı kaydedildi.

56 YIL HAPSİ İSTENİYOR

Müslüm A.'nın mağdur S.N.A'ya "seni vururum, öldürürüm" şeklinde tehditte bulunduğunun sabit olduğu belirtilen iddianamede, şüphelinin, S.N.A.'ya ateş ederek hayati tehlike geçirecek şekilde öldürmeye teşebbüs eylemini gerçekleştirdiği ifade edildi. İddianamede, Müslüm A'nın 56 yıl hapisle cezalandırılması talep edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Sağlık Memuru Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (127)

GERÇEKLER:

kadına şiddetin her türlüsüne karşıyım. ancak isteği dışında cinsel isteğe grimek istemek ne demek anlamıyorum. evlilik için bir sürü neden vardır bunlardan biri de cinsel isteği karşılamak. sen kocanın isteğini karşlımayacaksan neden evlendin. sonra erkek isteğini dışarıda arıyor sonra da aldattı oluyor. yasalar kadından yana olduğu sürece bu kan bitmez. . .

64
59
yanıtYanıtla
Lazz:

Dedigin her kelimeye katılıyorum arkadaslar yok böyle birşey istemiyorum demek nefis denen birşey var bunu helalinle köreltemessen haram kayarsin

yanıt21
yanıt33
Hakkı:

Boş konuşuyon kadın hasta olur gergin olur sebebi vardır. Boş konuşma.

yanıt33
yanıt28
mehmet:

marketten domates mi istiyorsun ne demek görevi mecbur mu her an hasta adam

yanıt4
yanıt7
Gel buradan yak:

2 aylik evlisiniz kocan belliki ihtiyaci var sen bunu karsilamiyorsan neden evlendin sonradan erkek aldatınca neden aldatıyor oluyor...

35
65
yanıtYanıtla
Kenan Yıldızdal:

Al sana bir akıl hastası daha. Allahım 20 yılda ne hale geldi ülkemiz..

yanıt36
yanıt19
vatandaş:

süper tespit kardeşim sonuna kadar haklısın. . .

yanıt9
yanıt15
KENAN YILDIZDAL cevap:

LA kenan sen ne ayaksın laa bana göre sen tam bir malsın ülkedeki herşeyi siyasete bağlacak kadar beyni gelişmemiş bir yobaz daha derim ancak senin gibilere. . . Bi bitmediniz ki ülke aydınlık geleceğine kavuşsun. . . herşey siyaset bunlar için. . .

yanıt11
yanıt16
cevap:

çok haklısın sana katılıyorum

yanıt6
yanıt1
yak yak:

çok çok haklısın

yanıt6
yanıt1
Tüm 127 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title