Haberler

İngilizce, Almanca ve Sırpça Şarkı Sözleriyle KUU Sahnede

Güncelleme:

KUU, 6 Aralık Perşembe akşamı İstanbullu müzikseverlerle buluşuyor.

Duvarın yıkılmasından 20 yıl sonra Berlin'de buluşan ve dünyanın daha önce tanıklık etmediği heyecan verici bir müzikal birlikteliğe adım atan dört önemli müzisyenden oluşan KUU, 6 Aralık Perşembe akşamı İstanbullu müzikseverlerle buluşuyor. Cazı, rock, punk, elektronik ve yeni müzik öğeleriyle birleştiren KUU, İngilizce, Almanca ve Sırpça şarkı sözleriyle de çokkültürlülüğün ve müzikal çeşitliliğin en çağdaş örneklerini sunuyor. Stanley Kubrick'in ardından David Lynch'in filmlerine müzik yapma hazırlığında olan Finli elektrogitar ustası Kalle Kalima, Jelena Kuljic, Frank Möbus ve Christian Lillinger ile birlikte yeni albümlerinden şarkıları seslendirmek üzere Borusan Müzik Evi'nde olacak. Konser 21.30'da başlıyor.

Artvark Saxophone Quartet feat. Claron McFadden'dan "Sly Meets Callas"

Hollanda ile Türkiye arasındaki diplomatik ilişkilerin tesisinin 400. yılı nedeniyle Borusan Müzik Evi'nde gerçekleştirilen ve Hollanda'nın önde gelen caz, klasik ve çağdaş müzik topluluklarını İstanbullu dinleyicilerle buluşturan "A Dutch Delight" serisi aralık ayında da devam ediyor. Artvark Saxophone Quartet feat. Claron McFadden'ın Sly Stone ve Maria Callas arasında hayali bir karşılaşma projesi olan "Sly Meets Callas" konseri 7 Aralık Cuma gecesi Edgar Allan Poe'dan John Coltrane ve hatta Beyoncé'ye uzanan repertuarıyla müzikseverleri şaşırtacak. Konser 21.30'da başlıyor.

123 (Yüz yirmi üç) bu kez Norveçli trompet dehası Gunnar Halle ile Müzik Evi'nde

Farklı tarzlardan müzisyenlerle ve hatta büyük orkestralarla yaptıkları yaratıcı işbirlikleri, hikâyeli albümleri, sadelikten ödün vermeyen videoları, sokakta, havuzda veya Unkapanı'ndaki Plakçılar Çarşısı'nda verdikleri konserlerle, kuşkusuz son yılların en dikkat çeken gruplarından biri olan 123, Borusan Müzik Evi'ne bu kez Norveçli trompet dehası ve besteci Gunnar Halle ile konuk oluyor. 2004 yılında Danimarka'nın Grammy Ödüllerinde "en iyi çıkış yapan cazcı" dalında aday gösterilen Norveçli genç trompetçi Hallebakmayı ve kuzeyin müziğini de seven bir grup.

İşte bu yüzden Norveçli genç trompet dehası Gunnar Halle grubun müziğine yepyeni sesler eklemek için tekrar İstanbul'a geliyor. Borusan Müzik Evi'nde, 123'ün bildiğimiz şarkılarına başka bir açıdan bakmaya ve tüm müzikal süprizlere hazır olun.bakmayı ve kuzeyin müziğini de seven bir grup. İşte bu yüzden Norveçli genç trompet dehası Gunnar Halle grubun müziğine yepyeni sesler eklemek için tekrar İstanbul'a geliyor. Borusan Müzik Evi'nde, 123'ün bildiğimiz şarkılarına başka bir açıdan bakmaya ve tüm müzikal süprizlere hazır olun.bakmayı ve kuzeyin müziğini de seven bir grup. İşte bu yüzden Norveçli genç trompet dehası Gunnar Halle grubun müziğine yepyeni sesler eklemek için tekrar İstanbul'a geliyor.

Borusan Müzik Evi'nde, 123'ün bildiğimiz şarkılarına başka bir açıdan bakmaya ve tüm müzikal süprizlere hazır olun.bakmayı ve kuzeyin müziğini de seven bir grup. İşte bu yüzden Norveçli genç trompet dehası Gunnar Halle grubun müziğine yepyeni sesler eklemek için tekrar İstanbul'a geliyor.

Borusan Müzik Evi'nde, 123'ün bildiğimiz şarkılarına başka bir açıdan bakmaya ve tüm müzikal süprigrubun, grubun müziğine yeni sesler eklemek için 8 Aralık Cumartesi akşamı Müzik Evi'nde 123 ile bir araya geliyor. 123, Aksel, Stereo Love ve Arve albümlerinin ardından İlhan Erşahin, Hakan Kurşun ve Arto Tunçboyacıyan'la çalıştıkları Lara'yı geçtiğimiz ocak ayında yayımlamıştı. Konser 21.30'da başlıyor.

Borusan Müzik Evi etkinliklerinin biletleri tüm Biletix satış kanallarından, pazartesi-cuma günleri arası 10.00-18.00 saatleri arasında Borusan Kültür Sanat'tan ve konser günleri de saat 18.00'den itibaren Borusan Müzik Evi'nden temin edilebilir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Stanley Kubrick İstanbul Berlin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title