Haberler

* İngiliz Alternatif Rock Grubu Placebo, Parkorman'da Konser Verdi.

Vodafone İstanbul Calling festivali, dünyaca ünlü grup Placebo konseri ile son buldu. Parkorman'da gerçekleştirilen konser saat 22.00'da başladı. Konseri yaklaşık 8 bin Placebo hayranı izledi. Konserin başlangıcı Yeni Zelandalı başarılı grup The Veils tarafından yapıldı. The Veils sevilen parçaları arasında Birds, Through The Deep Dark Wood, Train With No Name'i seslendirdi.

The Veils'in ardından sahneye çıkan Placebo B3 ve For What It's Worth şarkısıyla konserine başladı. Placebo, konser boyunca en sevilen parçaları arasından sayılan Every You Every Me, Song To Say Goodbye, Twenty Years, Bitter End, Meds, Special K gibi klasikleşmiş şarkılarını seslendirdi. Seyirci her şarkısında gruba eşlik etti.

GEZİ SLOGANLARI ATILDI

Konserin devam ettiği sırada seyirciler, "Her yer Taksim, her yer direniş" şeklinde slogan attı. Grup sloganlara karşı İngilizce, "Teşekkür ederiz" diyerek karşılık verdi.

Placebo, yeni albümleri Loud Like Love'dan aynı isimli parçayı ve geçtiğimiz günlerde müzik videosu yayınlanan Too Many Friends gibi en yeni parçalarını da seslendirdi. Teenage Angst, Running, Post Blue ve Infra Red'le geceyi kapatan Placebo, beşinci kez Türkiye'de olmaktan mutluluk duyduklarını ileterek geceyi sonlandırdı.

PLACEBO HAKKINDA:

Londra çıkışlı İngiliz alternatif rock grubu Placebo, 1994 yılında şarkıcı-gitarist Brian Molko ve gitarist / basçı Stefan Olsdal tarafından kuruldu. Gruba sonradan dahil olan Steve Hewitt'in eklenmesi ile başarısını bir üst noktaya taşıdı. Placebo kurulduğu yıllarda, sürekliği hayranlığını dile getirdiği David Bowie ile 1996 yılında bir turneye çıktı. Grup, 2003 baharında yayınladıkları 4. albümleri "Sleeping with Ghosts" ile daha sert ve asi yanlarını sergiledi. Albüm İngiltere'de ilk 10'larda olmakla beraber dünya çapında 1.4 milyon kopya sattı.

Bugüne kadar 6 stüdyo albümü yayınlanan grubun diskografisindeki çıkış parçaları İngiltere'de top 20'ye ulaşmış ve dünya çapında 12 milyondan fazla satılmıştır.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title