Haberler

İmam Hatipliler Pilav Gününde Buluştu

İmam Hatip Lisesi mezunları okul bahçesinde düzenlenen pilav gününde bir araya geldi.

İmam Hatip Lisesi mezunları okul bahçesinde düzenlenen pilav gününde bir araya geldi.

Kura'an-ı Kerim'i güzel okuma Türkiye ikincisi Mustafa Avni Çelik'in okuduğu Kura'an tilavetiyle başlayan programda, okulun mehteran takımı tarafından marşlar okundu, daha sonra pilav ikramında bulunuldu.

Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği (KAMİMDER) Başkanı Yunus Doğru, yaptığı konuşmada, asırlarca dünya milletleri arasında itibarlı ve güçlü bir millet olarak yaşamanın, milli ve manevi değerlerin üstünlüğüne bağlı olduğunu belirtti.

Doğru, söz konusu değerlerin kazandırdığı, dünya görüşü, insanlara karşı sevgi, saygı, aile, komşu, devlet ve Allah'a karşı vazifelere gibi üstün hayat telakkilerin yeni yetişen nesillere kazandırılması gerektiğine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Bir milletin sahip olduğu değerler ne kadar yüce olursa olsun, hatta yetişkin nesiller bu değerlere ne kadar bağlı bulunursa bulunsun, yetişmekte olan nesillere bunları kazandıramazsak, geleceğimizi teminat altına alamayız. Bir ailenin en büyüm teminatı iyi yetişmiş bir evlat olduğu gibi, milletinde en büyük teminatı iyi yetişmiş gençliktir.  Bunun için her türlü fedakarlığı bütün maddi ve manevi gücümüzü kullanmayı en büyük vazife kabul etmeliyiz."

Programa, AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Sıtkı Güvenç ve Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Mahçiçek, AK Parti İl Başkanı Metin Doğan, İl Müftüsü Muhammet Gevher ve ilgililer katıldı. - Kahramanmaraş

Kaynak: AA / Yerel

Kahramanmaraş Yunus Doğru Avni Çelik Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title