Haberler

İlkadım Halk Eğitim Merkezi'nden Yıl Sonu Sergisi

İlkadım Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’nde eğitim alan kursiyerlerin hazırlamış olduğu yıl sonu sergisi ve öğrenme şenliğinin açılışı yapıldı.

İlkadım Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü'nde eğitim alan kursiyerlerin hazırlamış olduğu yıl sonu sergisi ve öğrenme şenliğinin açılışı yapıldı.

Bulvar Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVM) önünde düzenlenen serginin açılışına Samsun Valisi İbrahim Şahin, İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Çetinkaya, İlkadım Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Kemalettin Ak, okul müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış öncesi konuşan İlkadım Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Kemalettin Ak, "Bu eğitim-öğretim yılı içersinde 743'ü meslek kursu, 44'ü okuma yazma kursu, 988'i genel kurs olmak üzere toplam bin 775 kurs açarak, 30 bin 159 kursiyere ulaştık. Bunun yanında açık lise ve açık ortaokulu kayıtlı öğrencilerimizin sayısı 7 bin 152'dir. Halk Eğitim Merkezi olarak halkımızın istek ve ihtiyaçlarını karşılamak üzere açtığımız kurslar ile açık lise, açık ortaokul, iş ve işlemleri ile ilgili tüm çalışmaları merkezimiz bünyesinde 5 yönetici, 11 personel, 580 öğretmen eğitmen ve usta öğretici ile birlikte yürütmekteyiz" dedi.

Konuşmaların ardından açılış yapıldı. Daha sonra yoğun programları nedeniyle açılışa yetişemeyen Vali İbrahim Şahin de sergi alanına gelip, sergiyi gezerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Sergi sonunda Vali Şahin, aşçı yardımcılarının yaptığı elmalı şekerleri çocuklara dağıttı.

Bulvar AVM'deki sergi 27-29 Mayıs tarihleri arasında gezilebilecek. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turan Atlamaz İbrahim Şahin İlkadım Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title