Haberler

İlk Ders Zili Güzeloba İlköğretim'de Çaldı

Yeni yapılan Güzeloba İlköğretim Okulu'nun resmi açılış töreni çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleşti.

Yeni yapılan Güzeloba İlköğretim Okulu'nun resmi açılış töreni çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleşti.

Okulun ve 2012-2013 eğitim öğretimin yılı açılış törenine, Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Korkmaz, Temel Eğitim Genel Müdürü Funda Kocabıyık, İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Muratpaşa Kaymakamı Fatih Kocabaş, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, öğrenciler, okul idarecileri ile veliler katıldı.

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, 2012-2013 eğitim-öğretim döneminde yeni yaptırılan okullarında eğitime başlayacak olan tüm öğrencilere başarı diledi. Vali Altıparmak, "Artık tatil bitti okul başladı. Sizlerin daha iyi şartlarda eğitim almasını sağlamak bizlerin görevi. Sizlere düşen görev ise daha disiplinli, daha programlı ders çalışarak eğitim çıtasını yükseltmek" dedi.

Muratpaşa Kaymakamı Fatih Kocabaş da konuşmasında Muratpaşa ilçesi sınırlarında okul sıkıntısı yaşanmadığını ifade etti.

Güzeloba İlköğretim Okulu inşaatının başlaması nedeniyle öğrencilerin başka bir okula taşındığını ifade eden Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, "Bu süreçte, çocuklarımızın ücretsiz taşınması, inşaat bitiminde yeni okulun fiziki düzenlemelerinin yapılmasında olanaklarımız ölçüsünde katkı sağladık. Çocuklarımızın modern, çağın gerektirdiği şartlara uygun okullarda eğitim almaları, onlar kadar bizleri de mutlu ediyor. Tüm öğrencilerimize eğitim yaşamları süresinde başarı diliyorum" diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından ilk ders zili Antalya Valisi Altıparmak ve Muratpaşa Belediye Başkanı Evcilmen tarafından çalınarak, ders başladı. Güzeloba İlköğretim Okulu'nun açılışına katılanlar daha sonra sınıfları gezerek, öğrencilerle sohbet etti. Milli Eğitim Bakanlığı'nın eğitim kitapları da, öğrencilere dağıtıldı.

Sabah ve öğlen olmak üzere ikili öğretim verilecek olan ve 75 öğretmenin görev yapacağı Güzeloaba İlköğretim Okulu'nda 24 derslikte ve ana sınıflarında yaklaşık bin 600 öğrenci eğitim alacak. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Evcilmen Ahmet Altıparmak Muratpaşa Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title