Haberler

İlçe Sağlık Müdürü Anteplioğlu yardım bekleyen aileyi ziyaret etti

Güncelleme:

Şizensefali hastası olan 6 aylık Mustafa Ali'nin ailesini ziyaret eden İlçe Sağlık Müdürü Dr. Fatma Anteplioğlu, "Devletimiz güçlü elhamdülillah, devletimiz vatandaşımızı düşünüyor, insanlarını düşünüyor, bizde bu anlamda elimizden geleni sizler için yapacağız" dedi.

Şizensefali hastası olan 6 aylık Mustafa Ali'nin ailesini ziyaret eden İlçe Sağlık Müdürü Dr. Fatma Anteplioğlu, "Devletimiz güçlü elhamdülillah, devletimiz vatandaşımızı düşünüyor, insanlarını düşünüyor, bizde bu anlamda elimizden geleni sizler için yapacağız" dedi.

Hamit ve Nesrin Sevik çiftinin 6 aylık çocukları Mustafa Ali'ye doktorların Şizensefali teşhisi koyması ve ailenin yardım talebinin duyulması üzerine İlçe Sağlık Müdürü D. Fatma Anteplioğlu ile İlçe Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Fatma Alpay, aileyi ziyaret etti.

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Fatma Anteplioğlu "Öncelikle geçmiş olsun, biz Kaymakam beyin talimatıyla Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Müdürümüz Fatma Alpay hanımla beraber ben Dr, Fatma Anteplioğlu İlçe Sağlık Müdürü sizi ziyarete geldik, hem çocuğumuzun durumu hakkında bilgi alalım hemde elimizden gelen ne varsa Devletin gösterdiği yasal çerçeve içerisinde elimizden geleni yapacağız inşallah" dedi.

Çocuğun durumu hakkında ailesinden bilgi alan Dr. Fatma Anteplioğlu"Bu süreçte inşallah Mütevelli heyeti olarak Kaymakam Beyin Başkanlığında, sizin için, bebeğiniz için, onun ihtiyaçları için inşallah elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Devletimiz güçlü elhamdülillah, Devletimiz vatandaşımızı düşünüyor, insanlarını düşünüyor, bizde bu anlamda elimizden geleni sizler için yapacağız. Allah şifa versin, geçmiş olsun" ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Ali Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title