Haberler

İlahiyat Dekanı Cevdet Kılıç'tan 'skandal' Boğaziçi paylaşımı: Biz gece vakti işi bitirir, ertesi gün işe gideriz

Güncelleme:

Trakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Cevdet Kılıç, Boğaziçi Üniversitesi eylemleriyle ilgili yaptığı skandal paylaşımda "Boğaziçili misiniz, Boğazdışılı mısınız onu bunu bilmem, biz eylem falan yapmayız. Biz gece vakti işi bitirir, ertesi gün işe gideriz bilin istedim" ifadelerini kullandı. Bu paylaşıma sosyal medyadan tepki yağdı.

Melih Bulu'nun Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanmasından sonra üniversite öğrencileri ve üniversitedeki akademisyenler duruma tepki gösterdi. Üniversite içinde başlayan protesto gösterileri kısa sürede büyürken, olay ülke gündeminde ilk sıraya yerleşti.

"GECE VAKTİ İŞİ BİTİRİR, ERTESİ GÜN İŞE GİDERİZ"

Birçok isim konuyla ilgili olarak görüşlerini bildirirken, bunlardan biri de Trakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı ve Üniversite Genel Sekreteri Prof. Dr. Cevdet Kılıç oldu. Kılıç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Boğaziçili misiniz, Boğazdışılı mısınız onu bunu bilmem. Aklınızın ucundan bile geçirmeyin. Biz abdest alır dışarı çıkmayız. Bizim zaten abdestimiz var. Bilin istedik de… Şöyle söyleyeyim. Siz hani bir ayı geçti eylem yapıyorsunuz ya. Biz eylem falan yapmayız. Biz gece vakti işi bitirir ertesi gün işe gideriz bilin istedim" ifadelerini kullandı.

İlahiyat Dekanı Cevdet Kılıç'tan 'skandal' Boğaziçi paylaşımı: Biz gece vakti işi bitirir ertesi gün işe gideriz

"BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİNİ KAPATALIM"

Öte yandan Kılıç farklı bir paylaşımında da "Şöyle yapalım. Boğaziçi üniversitesini kapatalım yerine üniversite kuralım" dedi. Kılıç'ın yaptığı bu paylaşımlar skandal olarak nitelendirilirken sosyal medya kullanıcıları duruma tepki gösterdi.

İlahiyat Dekanı Cevdet Kılıç'tan 'skandal' Boğaziçi paylaşımı: Biz gece vakti işi bitirir ertesi gün işe gideriz

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Trakya Üniversitesi Rektör Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500

Yorumlar (63)

mert:

Helal olsun dekanıma. ülkemizde bunlarda var vatansever akademisyende var dedirttin yaa helal sana.

26
59
yanıtYanıtla
embesil olmuş gidiyorsun:

Tam klinik vaka olmalısın ya da tıngırtı:))

yanıt1
yanıt0
hat:

helal

31
45
yanıtYanıtla
DEKAN:

Dekan olmuşsun ama akademisyen olamamışsın.

35
33
yanıtYanıtla
Akademik:

Hocam, kusura bakma da insanları tehdit etmek temsil ettiğin makama, ve de temsil ettiğin kuruma yakışmıyor. Bence sen ''güç zehirlenmesi'' yaşıyorsun. Normal şartlara dönmen gerek. . .

46
21
yanıtYanıtla
Ufuk:

Adam doğru söylemiş

28
36
yanıtYanıtla
vatansever:

bu memlekette arkanda güçlü adam varsa en kralını tehdit edebilirsin durmak yok yola devam

43
21
yanıtYanıtla
mıstefa:

Bunların derdi eğitim değilki kaos. BU açıdan dayıya katılıyoruz.

33
28
yanıtYanıtla
Domuz avcisi:

O kadar, helal

26
35
yanıtYanıtla
murat:

gayet güzel bir açıklama, niye skandal olsun ki. . destek açıklaması olunca yere göğe sığdıramıyorsunuz, karşı açıklama olunca niye skandal oluyor?

26
34
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title