Haberler

İl Başkanı Alban: CHP'nin En Başarılı Olduğu 3'üncü Kent Muğla

Chp Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, 1 Kasım genel seçimlerinde partisinin kentten oylarını arttırarak birinci parti çıktığını hatırlattı.

Chp Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, 1 Kasım genel seçimlerinde partisinin kentten oylarını arttırarak birinci parti çıktığını hatırlattı. Büyükşehir Belediyeleri arasında oy oranlarında CHP'nin kentte birinci, il düzeyinde de Edirne ile Kırklareli'nden sonra üçüncü olduğunu söyledi.

CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, 1 Kasım seçimlerinde ülke genelinde partisinin en başarılı olduğu 3'üncü kentin Muğla olduğunu hatırlattı. Halkın Muğla'da yerel yönetimlerin hizmetlerinden memnun olduğunu sandıkta göstererek büyükşehirlerde CHP'yi birinci, 1 Kasım'da da üçüncü yaptığını söyleyen Alban, "Ülkemizde altı ay içinde iki genel seçim geçirdik. 7 Haziran genel seçimlerinde halkın sandıkta gösterdiği hür iradeye saygı duymayan anlayışın beş ay içinde ülkeyi getirdiği durumdan sonra 1 Kasım genel seçimlerinde vatandaşlarımız biraz da korku refleksi ile AKP'yi tek başına iktidar yaptı. Muğla'da ise demokrasiye, insan haklarına, özgürlüklere, herkese eşit adalete inanan çok değerli Muğlalı seçmenlerimiz bizi yine birinci parti yaptı. Oylarını her zaman arttıran, yeni oy kullanan gençlerimizin de umudu olan CHP, ayrıca Büyükşehir Belediyeleri arasında da Muğla'yı birinci, il bazında da Edirne ve Kırklareli'nden sonra üçüncü parti yaptı. Muğla'da Cumhuriyet Halk Partili, sosyal belediyeciliği her alanda hissettiren, vatandaşları ile daima iç içe olan belediyelerimizin hizmetlerinden memnun olan vatandaşlarımız sandıkta da bu memnuniyetlerini göstererek 13 ilçesi olan Muğla'da 11 ilçemizde partimizi birinci parti yaparak bizleri gururlandırdı" dedi. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Mürsel Alban Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title