Haberler

İkbal Gürpınar kimdir, kaç yaşındadır?

Bir dönem ekranların aranan ve izlenen programlarının sunucusu olan İkbal Gürpınar, 6 yıldır TV'den uzak kaldı. Bu dönemde katıldığı programlar, evlilikleri, boşanma davaları ile gündeme gelen eski sunucu internette merak edilen isimlerinde biri. Peki İkbal Gürpınar kimdir, kaç yaşındadır, hangi programları sundu? İşte tüm merak edilenler...

Yaptığı birçok programla zamanında en çok izlenen sunucusu olan İkbal Gürpınar, Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Programın sonrasında ise İkbal Gürpınar'ın hayatı merak edilmeye başlandı. Bunun sonucunda Google'da İkbal Gürpınar kimdir, kaç yaşındadır, kaç kere evlendi, hangi programları sundu şeklinde aramalar yapıldı. İşte İkbal Gürpınar hakkında merak edilenler...

İKBAL GÜRPINAR KİMDİR?

İkbal Gürpınar, 4 Ekim 1969 tarihinde Kırıkkale'de doğdu. Ailesi Kırşehir'in en zenginlerindendir. Ortaokulu Kırıkkale İmam Hatip Ortaokulu'nda, liseyi Çankaya Lisesi'nde tamamladı. Sonrasında Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'nden mezun oldu.

İkbal Gürpınar, sunuculuğa 1992 yılında Polis Radyosu'nda başladı. 1994'de TRT ekranlarında birçok programı hazırlayıp sundu.

İkbal Gürpınar kimdir, kaç yaşındadır?

2007 - 2015 arasında Kanal 7'de İkballe Diyar Diyar ve Kabe Yollarında programları sundu.

Okan Üniversitesi ve LHR Danışmalık'tan Yaşam Koçluğu, Doğu Akdeniz Üniversitesi'nden Mediatörlük, Ortadoğu Amme İdaresi'nden İthalat - İhracat Elemanı sertifikalarını aldı.

İkbal Gürpınar, "İkbal'den Masallar" diye bir masal kitabı ile yaşadıklarını, izlenim ve deneyimlerini 4 kitapta topladı ve 3 de şiir albümü yaptı.

2010 yılında umreye giden İkbal Gürpınar, tesettüre girdi.

İkbal Gürpınar kimdir, kaç yaşındadır?

İkbal Gürpınar, 2014 yılı Aralık ayında Ak Parti'den siyasete girdi. Ak Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı'nda yönetim kurulu üyesi olan Gürpınar, aynı zamanda Ak Parti İstanbul'da da delegelik yapıyor.

EVLİLİKLERİ

Zengin bir inşaat mühendisi olan akrabası ile 17 yaşında evlendirildi. Bu evliliğinden 1987 doğumlu Alper isminde bir oğlu vardır. 1997 yılında sonlandırıldı.

İkinci evliliğini, 1 Ekim 2004 tarihinde Makine Mühendisi Burhan Karagözlü ile yaptı. Bu evliliği 5 yıl sürdü ve 2007 doğumlu Efe isminde bir oğlu vardır.

Üçüncü evliliğini ise 4 Ekim 2011 tarihinde tasavvuf müzik sanatçısı olan Emre Ermiş ile yaptı, 2015 Ağustos ayında son buldu.

KİTAPLARI

İkbal'den Masallar

İkbal Gürpınar'la Ramazan sofrası

Yemek Tarifleri; Türk ve Dünya Mutfağı

Aşkın Bir Yüzü; Erkek ve Kadın Gözüyle

Benim Hâlâ Umudum Var

İkbal'le Küçük Mutluluklar; Gün Doğdu

İkbal Gürpınar'dan Yemek Tarifleri

İkbal'le Küçük Mutluluklar

İçimden Geldiği Gibi

Günaydın Gece

PROGRAMLARI

TRT GAP'ta Kadınlar Yarışıyor

TRT1'de Politika Kulvarı

TRT'de 25.saat

TRT GAP'ta Bu Sabah

TRT1'de Nane Limon Kabuğu

TGRT'de Ramazan programları

TGRT'de Vekiller Yarışıyor

STV'de Yüzük Taşı

STV'de Kimse Yok Mu?

STV'de Mutluluk Oyunu

KANAL7'de İkballe Hayatı Paylaşmak

KANAL7'de İkbal'le Diyar Diyar

KANAL7'de Hayatın İçinden

Kanal D'de "İkbal'le Yaşama Dair"

TRT'de Gün Başlıyor

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İkbal Gürpınar Gürpınar Haberler

Bakmadan Geçme

Pazar günleri döviz büroları açık mı? Döviz bürosu Cumartesi ve pazar günleri çalışıyor mu 2024? Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title