Haberler

İhanet İtirafını Duyan Sunucu Nur Viral, İsyan Etti

Güncelleme:

Beyaz TV'de ekrana gelen Hayatta Her Şey Var programında, izleyicinin ihanet itirafını duyan Nur Viral, "Böyle erkeklere yazıklar olsun." diyerek isyan etti.

Beyaz Tv'deki 'Hayatta Her Şey Var' programında ihanete uğradığını açıklayan bir kadının itirafları sunucu Nur Viral'i isyan ettirdi.

"BEN EVLADIM İÇİN DURUYORUM"

Kocasının sevgilisinin kendisini telefonla aradığını söyleyen ve ismini vermek istemeyen bir seyicinin anlattıkları Viral'i çileden çıkardı. İşte ünlü sunucuya "Böyle erkeklere yazıklar olsun." dedirtti. İsmini vermek istemeyen seyirci "Ben 15 senedir evliyim. 10 seneden sonra eşim beni aldattı. Aldattığı kadın da beni aradı. 'Senin eşinle birlikte yaşıyorum. Hergün benim yanımda.' dedi. Kocam işte olduğunu söyleyerek beni kandırıyormuş. Ben de inanıyordum. Sabahlara kadar onu bekliyordum. Olay öyle patlak verince etrafımızdaki herkes çok karşı çıktı. Bu sefer kadın ona beni bırakmasını söylemiş. Kendi aralarında da tartışma olunca kocam onu bırakmak zorunda kaldı. Tabii bu arada 'benim hayatımda öyle biri yok' diye de yeminler ediyor. Herkese onu söyledi. Kadın gittikten sonra 5 senedir bir türlü hayatımız düzene girmedi. İnsan istenmediği yerde evladını kaybedeciğini bilirse durur. Ben evladım için duruyorum. Kesinlikle bana karşı bir sevgi-saygı yok. Evladım şu anda 5 yaşında ama gidersem onu kaybedeceğimi biliyorum. Çünkü karşımda o kadar vicdansız merhametsiz bir insan var." ifadelerini kullandı.

İhanet İtirafını Duyan Sunucu Nur Viral, İsyan Etti

"SEVEREK EVLENMİŞTİK KONDURAMADIM"

Sözlerine devam eden izleyici, Aslında eşimin beni aldattığına yönelik sinyaller vardı ama konduramıyordum. Elbisesini yıkarken atletlerinde değişik bir koku olduğunu anlıyordum. Benden uzak durmaya, salonda uyumaya çalışıyordu. Onu bir türlü memnun edemiyordum. Başlarda hiç konduramadım çünkü severek evlenmiştik." dedi.

İhanet İtirafını Duyan Sunucu Nur Viral, İsyan Etti

"BANA HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ"

Nur Viral'in "O kadın sizce sizi neden aradı?" sorusuna cevap veren izleyici, "O kadın o ara hamileymiş. Çocuk ise kavga esnasında düşmüş. Kadın da sinir olunca beni aradı. Herşeyi ortaya attı. O esnada eşim telefonuma el koydu. Yeminler ederek herkesi kendine inandırdı. Şu anda da herkese beni kötülüyor. Benim gitmemi istediği için çabaladığını görüyorum.Size şunu söyleyeyim; kapı gıcırtısından kavga çıkaran bir insan. En son bana her şeyi itiraf etti. O kadına haksızlık yaptığını söyledi. Ben de 'Bana yaptığın haksızlık ne olacak?' dedim. Şu anda benden boşanmak istediğini hayatında yeni biri olduğunu ve onunla evlenmek istediğini söylüyor." dedi.

İhanet İtirafını Duyan Sunucu Nur Viral, İsyan Etti

"KENDİSİNDEN SOĞUTMAYA ÇALIŞIYOR"

"Eşim beni temiz, güzel görsün diye makyajsız yatmıyordum" da diyen genç kadına Canten Kaya'nın tavsiyesi ise şu oldu: "Ben anlattıklarınızdan bu adamın pek dikiş tutmayacağını gördüm. Aşk dinamiktir. Bugün sevdiğim insandan yarın nefret edebilirim. Şu anda onun bütün davranışları seni kendisinden soğutmaya yönelik. Bir defa o çocuk böyle bir ilişkinin içinde ne kadar sağlıklı büyüyebilir. Bence çocuğun bile olsa kendine sahip çıkılacağı garantisini alıp eşinden boşanmalısın."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nur Viral Beyaz TV Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (45)

Dürbünsüz Teyze:

Bu hikayenin bir benzeri de benim başımdan geçti. Fakat eşim değil, sevgilimdi. Beni aldattığını genç sevgilisinden çirkin hakaretler eşliğinde öğrendim. Sevdiğim adam ise bunun doğru olmadığını söylüyor, yeminler ediyordu. Beni rahatsız eden kişinin hasta ruhlu biri olduğunu söylüyordu. Onu çok sevdiğim için ona inanmak istedim. Fakat kuşku çoktan doğmuştu. Aylar sonra isr evli ve çocuklu olduğunu öğrendim. Bu kez yeminlerini bırakmış, bana hakaretler etmeye başlamıştı. Sonuç olarak ayrıldık ama geçen 4 yılın acısını hiç bir zaman unutamadım, kimseye güvenemedim ve yeni bir ilişkiye hiç başlayamadım. Bu adam bir öğretmendi.

1
25
yanıtYanıtla
ASPİRİN:

NE DEYON DEĞÜŞÜK.

yanıt8
yanıt3
Dürbünsüz Teyze:

Diyorum ki beni de kandırdılar. Ama bir daha asla kanmam!

yanıt1
yanıt0
Dürbünsüz Teyze:

Bu programı da hiç izlemedim. Sadece haberleri okuyorum.

yanıt2
yanıt0
fatih:

ben çiçek verecek kadın bulamıyorum. çünkü kadınlar gidip böyle adamlarla evleniyor sonra kocam beni aldattı, kocam beni dövüyor gibi itiraflarda bulunuyorlar. şimdi soruyorum: suç benim gibi eşine sadık olup onu çiçekler içinde yaşatacak erkekleri bırakıp bu karakteri bozuk adamlarla evlenen kadınlarda mı yoksa karısını aldatan karakteri bozuk adamlarda mı?

22
0
yanıtYanıtla
BİR GARİP İNSAN.:

Sen olayı tamamen yanlış anlamışsın kardeşim. Evlenirken kim eşinin psikopat , sadakatsiz, yada merhametsiz biri olduğunu bile bile evlenirki? Ben üniversite mezunu bi devlet memuruyum güzelde bi eğitim aldım. Eşim evlendiğimiz yıllarda çok iyi vicdanlı bana düşkünken şimdi bir canavara dönüştü üstelik yıllardır yaptığım fedakarlıklar bi kenara. Velhasıl insanlar dışardan bakınca ne olduğu anlaşılmıyor. Çocuk olunca da çocuğun babaya bağlılığı ona sevgisi derken yıllar heba olup gidiyor işte. .

yanıt11
yanıt0
asıl tehlike TV:

şu programları kaldırın bakın bakalım suç oranı nasılda düşecek?

11
3
yanıtYanıtla
elizabeth:

bizde bu tür yayın yapan medyaya diyoruz ki :Allah topunuzun belasını versin !!!!!

11
2
yanıtYanıtla
AHMETS:

uyduruk. yalan. dolan. RTÜK. . hala beklemede.

11
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

ülkemizin geldiği noktaya bakarmısınız ,acaba bu programı başkanda izliyormu ben bunu çok merak ediyorum.

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title