Haberler

İHA'ya Yılın Ajansı Ödülü Verildi

Güncelleme:

Kültür, Sanat, Spor ve Barış etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 1. Türkiye Altın Palmiye ödülleri, Mersin'de sahiplerini buldu.

Birçok ünlü ismin ödül aldığı gecede İhlas Haber Ajansı (İHA) Spor Müdürü Mustafa Karagöl'de 'Yılın Ajansı' ödülünü aldı. Elit Ajans Genel Müdürü Nedim Delibaş’ın organizasyon komitesi başkanlığını yaptığı 1. Mersin Altın Palmiye Ödülleri töreninde, Türk sinema, kültür, magazin, spor ve basının çok önemli isimleri Mersin’de buluştu. Sultaşa Otel'de gerçekleştirilen ödül törenini ünlü manken Elif Ece Uzun ve Yunus Emre Yeşil sundu.

Törende konuşan Komite Başkanı Nedim Delibaş, bu organizasyona destek veren herkese teşekkür etti. Delibaş, bu fikri uzun zamandır düşündüğünü ifade ederek, "Bu benim 100. organizasyonum. 100. organizasyonumu taçlandırmak istedim. Mersin'de, İstanbul'da ve yurt dışında birçok önemli organizasyonlara imza attım. Dedik ki bir Mersinli olarak neler yapabiliriz ve en sonunda uzun zamandır hayalini kurduğum belki bugün aksaklıkların olduğu, eksikliklerin olduğu bir organizasyon. Antalya'nın Altın Portakalı, Adana'nın Altın Kozası ve uzun zamandır hasretini çektiğim bir palmiyeler şehri ve altın palmiye, bu yüzden iddia koyduk. Bugün belki başarısız, eksikliklerimiz olabilir ama 3 yıl içerisinde bir Türkiye markası olacağız, Antalya ve Adana ile yarışacağız. Bir 5 yıl içerisinde de bu organizasyon devam edecek ve uluslararası olacağız" dedi.

Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Gecede, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay ‘Üstün Hizmet’, Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Toraman ‘Vefa’, Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural'da 'Onur' ödülünü aldı.

İHA'YA YILIN AJANSI ÖDÜLÜ

Organizasyonda basın dünyasından önemli isimlere de ödül verildi. Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat 'Yılın Gazetecisi', Gazeteci Yazar Hamit İzol 'Yılın Yazarı', İHA Spor Müdürü Mustafa Karagöl 'Yılın Ajansı', Hey Canlı Show Tv 'Yılın Magazin Programı', Posta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Şair Yazar Mehmet Çoşkun Deniz 'Yılın Şair Yazarı', CNNTürk’ten Burak Törün 'Yılın Erkek Haber Sunucusu', NTV Haberden Sonay Dikkaya 'Yılın Kadın Haber Sunucusu', TRT’den Kerem Öncel 'Yılın Spor Sunucusu', TRT Gündem Spor'dan Ayşegül İlemin 'Yılın Kadın Yönetmeni', TRT Günden Spor'dan İbrahim Kırkayak 'Yılın Spor Programı', Atakan Kurt 'Yılın Televizyon Muhabiri', Vatan Gazetesinden Figen Civan 'Yılın Spor Muhabiri', Milliyet Gazetesinden Yasemin Akduman Pelosi de 'Yılın Spor Gazetecisi' ödülünü aldı.

SİNEMA, TV, DİZİ, MAGAZİN VE MÜZİK DÜNYASINDAN ÖNEMLİ KİŞİLERDE ÖDÜL ALDI

1. Türkiye Altın Palmiye Ödülleri töreninde sinema, tv, dizi, magazin ve müzik dünyasından önemli isimlerde ödüllerini aldı. Türk sinemasının unutulmaz karakterleri Nuri Alço ve Meral Konrat ‘Onur Ödülü’, tiyatro ve dizi oyuncuları 90’lar dizisindeki Nuri karakteri ile Deniz Oral 'yılın erkek dizi oyuncusu', Karagül dizisinde Kendal karakteri ile Mesut Akusta 'yılın karakter oyuncusu', 90’lar dizisinde Mustafa karakteri ile Ümit Erdem'de 'yılın komedi oyuncusu' ödülünü aldı. Gecede ünlü mankenler Jennifer Şebnem Schaefer 'yılın mankeni', Elif Ece Uzun ise 'yılın fotomodeli' ödülünü aldı.

KORAY ÜNLÜ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Elif Ece Uzun Karagöl Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title