Haberler

İftar Yemeğinde Arakan'daki Müslümanlar İçin Dua

AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği iftar yemeğinde Arakan'da, Suriye'de, Mısır'da ve Filistin'de bulunan Müslümanlar için dua edildi.

AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği iftar yemeğinde Arakan'da, Suriye'de, Mısır'da ve Filistin'de bulunan Müslümanlar için dua edildi.

Şanlıurfa'nın Atatürk Mahallesinde bir evde verilen iftar programına, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, Müteahhitler Odası Başkanı Mustafa Önal, Ak Parti Karaköprü Belde Başkanı Nuri Güzel, Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcıları, Ak Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcıları ve çok sayıda partili katıldı.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, "Ak Parti Merkez İlçe başkanımıza yürekten teşekkür ediyorum bu güzel davetinden dolayı burada çok güzel arkadaşlarımızla birlikte bizlere bu güzel imkanı sağladıkları için tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez de, Ak Parti Merkez İlçe başkanına teşekkür ederek şunları söyledi: "Bugün iftarda bizleri bir araya getirdi. Güzel ramazan soframızda ilçe başkanımızın yapmış olduğu dualara katılmamak mümkün değil. Tüm İslam coğrafyasında bugün zulüm var, kan ve gözyaşı var. İnşallah biran önce bu kan ve gözyaşı, zulüm sona erer." Eğilmez, sözlerini şöyle tamamladı: "Ramazan'ın tüm İslam alemine ve hepimize hayırlar getirmesini diliyorum. Tutulan oruçların kabul olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum." - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Şanlıurfa Merkez Ak Parti Suriye Arakan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title