Haberler

İddaa Rakipbul Konya Ligi

Güncelleme:

Özel Medline Konya Hastanesi'nin güvencesinde.

Sağlık alanında toplumu bilinçlendirmeyi amaç edinen Özel Medline Konya Hastanesi, sağlıklı yaşamın en önemli unsurlarından biri olan spora destek olmaya devam ediyor. Bu doğrultuda işbirlikleri gerçekleştiren Özel Medline Konya Hastanesi, Türkiye'nin en büyük halı saha ligi olan iddaa Rakipbul Ligi'nde Konyalı oyunculara sağlık sponsoru oldu. Gelişen teknolojiyi yakından takip eden doktorları ile hizmet veren Özel Medline Konya Hastanesi, halı saha maçlarında da sporcuların yanında olacak.

7.000'in üstünde takım sayısı ve 70.000'in üstünde oyuncu profiliyle, sektörünün lideri iddaa Rakipbul Konya Ligi ailesine Özel Medline Konya Hastanesi de katıldı. İşbirliği kapsamında; sporcuların tüm sağlık sorunları ile birlikte sakatlanmalarda kullanılacak tüm ilk yardım malzemeleri de Özel Medline Konya Hastanesi tarafından karşılanıyor olacak. Aynı zamanda Özel Medline Konya Hastanesi Play-Off maçlarında ambulans desteği de sunacak.

Özel Medline Konya Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Mustafa Yel, "spor yaralanmalarının sporcuların çok sık karşılaşabildikleri tehlikeli bir durumdur. Bu yaralanmalarda yapılacak profesyonel bir müdahale kişinin sağlığına tekrar kavuşabilmesi için önemlidir. Biz de Medline Konya Hastanesi Ortopedi Ve Travmatoloji ekibi olarakİddaaRakipbul Konya oyuncularına her türlü müdahale için hazırız. Tüm oyunculara ve takımlara şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

Oyuncuların aileleri de unutulmadı!

Özel Medline Konya Hastanesi'nin iddaa Rakipbul Konya Ligi ile gerçekleştirmiş olduğu işbirliği, oyuncuların yanında ailelerinin de sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanmalarını sağlıyor.

Türkiye Final'inde, Konya'yı temsil eden Şahin Gençlik takım oyuncusu Hasan Tan, "Sonuçta futbol oynuyoruz, bugüne kadar bir sakatlık yaşamamış olsam da, tedbirli olmak her zaman iyidir, anlaşmanın ligin seviyesini daha da ileri götüreceğini düşünüyorum." İfadelerini kullandı.

Özel Medline Konya Hastanesi Kurumsal Hizmetler Uzmanı Ahmet Mümtaz Birpınar: " Sağlıklı bir yaşam için sporun önemi azımsanamayacak kadar çoktur. Sunduğumuz hizmetlerin yanında kişilerin sağlık alanında farkındalıklarını artırmayı da amaçlayan Özel Medline Konya Hastanesi olarak spora ve sporculara hizmet vermekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu anlamda gerçekleştirmiş olduğumuz işbirliğinin herkes için hayırlı olmasını diliyoruz." şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Konya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title