Haberler

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy Açıklaması

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, bazı belediyelere yapılan görevlendirmelere ilişkin, "Kayyum belediyecilik uygulamasını, terörün lojistik desteğini kesmek adına çok önemli bir hamle olarak değerlendiriyoruz.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, bazı belediyelere yapılan görevlendirmelere ilişkin, "Kayyum belediyecilik uygulamasını, terörün lojistik desteğini kesmek adına çok önemli bir hamle olarak değerlendiriyoruz." dedi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Siirt'e gelen Bakan Yardımcısı Ersoy, beraberinde Vali Ali Fuat Atik, Siirt 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yavuz, Eruh Belediyesi'ni ziyaret etti.

Eruh Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murtaza Dayanç'tan çalışmalar hakkında bilgi alan Ersoy yaptığı konuşmada, Türkiye'nin son iki yıldır bugüne kadar görülmemiş bir şekilde kararlı ve başarılı bir şekilde terörle mücadele ettiğini söyledi.

Bölgenin her noktasını ziyaret ederek bu kararlı mücadeleyi sürdüren vali, kaymakam, belediye başkan vekilleri ve güvenlik güçlerine teşekkür ettiklerini belirten Ersoy, şunları kaydetti:

"Özellikle kayyum belediyecilik uygulamasını, terörün lojistik desteğini kesmek adına çok önemli bir hamle olarak değerlendiriyoruz. Bu anlamda belediye başkan vekillerimizin kaynakların halkın ihtiyaçları için harcandığında neler yapılabildiğini çok güzel örneklerle halkımıza gösterebildiklerini görmekten çok büyük bir mutluluk duyuyoruz. Gerçekten gördüğümüz manzara, her tarafta olduğu gibi Eruh ilçemizde de çok güzel, uyumlu, ahenkli bir çalışma var."

"Kararlılıkla göstermeye çalışıyoruz"

Türkiye'de 1984'te başlayan o kanlı sürecin sonuna gelindiğini aktaran Ersoy, şöyle devam etti:

"Bir daha hiç kimsenin milletimizin huzurunu bozmasına izin vermeyeceğimizi, Türkiye üzerinde oynanan bunca oyundan sonra artık milletimizin her ferdi bu ülkenin de Suriye ve Irak gibi birilerinin oyun alanı haline gelemeyeceğini kararlılıkla göstermeye çalışıyoruz. Huzur, barış ve kardeşlik içinde bu vatanın her karışına sahip olabilmenin keyfini birlikte çıkaracağımıza yürekten inanıyoruz."

Eruh Kaymakamlığı Kültür Merkezi ve Şal-Şepik Atölyesi'ni ziyaret eden Ersoy, burada şal-şepik kumaşını dokuyan ustalardan bilgi aldı.

Ersoy, daha sonra 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Kaynak: AA / Güncel

Ali Fuat ATİK Selçuk Yavuz Türkiye Siirt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title