Haberler

İbrahim Tatlıses Veliahtını Buldu

Güncelleme:

Uğradığı saldırı sonucu müzik hayatına devam edemeyen İbrahim Tatlıses, veliahtını İran'da buldu.

Geçtiğimiz yıl uğradığı silahlı saldırı sonucu ölümden dönen İbrahim Tatlıses, müziğe devam etme kararı alsa da bunun o kadar da kolay olmadığı ortaya çıktı.

Doktorlarının tavsiyesi üzerine müzik hayatına ara veren İbrahim Tatlıses İran'dan gelen Seccad Mehmed'i isimli sanatçıya yakın ilgi gösteriyor.

Ebru Gündeş ve Azeri işadamı kocası Reza Zarrab'ın İran'ın İbrahim Tatlıses'i olarak lanse edilen şarkıcı Seccad Mehmedi'yi Türk müzik piyasasına kazandırmaya hazırladığı haberini alan Tatlıses Seccad'la buluştu. Ebru Gündeş'in kocasıyla beraber gerçekleşen ziyarette Seccad'ı dinleyen Tatlıses gözyaşlarına hakim olamadı. Tatlıses'in Seccad Mehmedi'yi veliahtı olarak tanıtacağı da söylentiler arasında...

EBRU GÜNDEŞ DOSTLARINA DİNLETTİ

Ayrıca Seccad Mehmedi için Günay'da bir gece düzenledi. Mekanı kapatan Ebru Gündeş, Seccad Mehmedi'yi yakın dostları Armağan Çağlayan, Evrim Akın, Rüştü-Işıl Reçber'e dinletti. 3 saat sahnede kalan Mehmedi gece boyunca İbrahim Tatlıses şarkılarını seslendirdi.

HABERLER.COM/ ÖZEL HABER

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

İbrahim Tatlıses Ebru Gündeş İran Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title