Haberler

İbrahim Tatlıses'le Küs Olan Mahmut Tuncer'den Sert Tepki: Afrin Meselesinde Ona Kırıldım

Güncelleme:

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer, katıldığı magazin programında hemşehrisi İbrahim Tatlıses'le Afrin ziyaretine kendisini çağırmadığı için küs olduğu ve artık asla barışmayacağını söyleyerek sitem etti.

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer, Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk olduk. Yıllar önce İbrahim Tatlıses'le barışma videosunu izleyen Tuncer, Tatlıses'le yine konuşmadığını ve artık arasada açmayacağını söyledi.

"İBRAHİM'LE YİNE KÜSÜZ"

Yıllar önce küs olduğu İbrahim Tatlıses'le rahmetli Osman Yağmurdereli'nin programında gözyaşları içinde barışan Mahmut Tuncer, görüntülerin yeniden gündeme geldiğini görünce duygusal anlar yaşadı. Tatlıses'le yine küs olduğunu söyleyen Tuncer, aralarındaki meseleyi şöyle anlattı: "İbrahim'le yine küsüz konuşmuyoruz, Osman abiyi görünce gözlerim doldu. Ankara'ya geldiğimde ilk tanıdığım sanatçılardan biriydi. Küsme nedenimiz iki kişinin arasında olan bir şeydir 3'üncü kişiyi ilgilendirmez. Biz iki hemşehriyiz.

İbrahim Tatlıses'le Küs Olan Mahmut Tuncer'den Sert Tepki: Telefonla Arasa Açmam

"AFRİN MESELESİNDE KIRILDIM"

Kalp kırıldığında bir daha yapılacak bir şey yok. İnsanlar ağzından çıkacak kelimelerin nereye gideceğine dikkat etmeli. İnsanlar ağızdan çıkanlara ve silahtan çıkan kurşuna dikkat etmeli. Afrin meselesinde kırılmıştım. Bizi davet etmemişlerdi bende o gün bir programa gittim.

İbrahim Tatlıses'le Küs Olan Mahmut Tuncer'den Sert Tepki: Telefonla Arasa Açmam

"O ARASA BEN AÇMAM BEN ARASAM O AÇMAZ"

Programda bana 'seni davet ettiler mi?' dediler bende 'etmediler' dedim. Tatlıses, 'evlatlarımız için her yere seve seve gideriz' demiş. Sonra Tatlıses çıkıp 'biz herkesi davet ettik' diye konuştu. Erkek adam erkek adama söyler sonra gelmeyenler için 'yusuf yusuf ettiler' dedi. Bende sonra tek başıma Afrin'e gittim. Benim davet etmediler açıklamamdan sonra böyle dedi. O arasa ben açmam ben arasam da o açmaz."

"YUSUF YUSUF'TAN GELMEDİLER"

Geçtiğimiz Nisan ayında bir grup sanatçı, Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek için Hatay'a gitmişti. Aralarında Ajda Pekkan, Seda Sayan, İbrahim Tatlıses, Deniz Seki, Emel Müftüoğlu, Mustafa Sandal'ın da bulunduğu gruba milli sporcular ve gazeteciler eşlik etti.

İbrahim Tatlıses'le Küs Olan Mahmut Tuncer'den Sert Tepki: Afrin Meselesinde Ona Kırıldım

İbrahim Tatlıses, ziyarete çağrılmadığı için sitem eden isimlere "Abicim herkese davetiye gönderildi. Yusuf yusuf'tan gelemedi kimse" diyerek bazı sanatçıların korktuğu için geziye katılmadığını iddia etmişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Osman Yağmurdereli İbrahim Tatlıses Mahmut Tuncer Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (44)

HUZURSUZ AMCA:

MEMLEKET MASKARA VE YALAKADAN GECiLMiYOR

39
2
yanıtYanıtla
HUZURSUZ TEYZE:

HIRSIZLAR DA VAR

yanıt6
yanıt0
ahmet:

sizi başımıza sanatcı yapanların

32
7
yanıtYanıtla
ali:

ne boş adamlar. . . . .

33
4
yanıtYanıtla
Salih:

Bu düzen yalakacilerin düzeni

33
2
yanıtYanıtla
Bjkli1903:

1000 tane güvenlik korumasıyla gitmiş yusuf yusuftan gelemediler diyor Neyse beddua edilcek halin bile kalmamış ibo

31
1
yanıtYanıtla
Adsiz:

Ikisinizide sevmem hep kendi cikarlarini dusunuyorlar memlekete bi faydalarimi var

28
1
yanıtYanıtla
Realist:

Önceden ibodan korkudan gikin cikmiyodu. Ikinizde zaten adam degilsiniz

25
3
yanıtYanıtla
metin:

Ah mahom ahhh çoooookkkkk üzüldük mahocan ibocan Afrine çağırmamış sanki kendi gitti Lüzumsuzoviçler

23
3
yanıtYanıtla
ohan:

çıkarları uğruna babalarını satarlar bunlar.

21
2
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title