Haberler

İbrahim Etem Yorulmaz'a Yeni Şakran'da Miting Gibi Karşılama

AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, doğup büyüdüğü ve belediye başkanlığı yaptığı Yeni Şakran’da kendisini karşılayan belde sakinleriyle duygusal anlar yaşadı.

AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, doğup büyüdüğü ve belediye başkanlığı yaptığı Yeni Şakran'da kendisini karşılayan belde sakinleriyle duygusal anlar yaşadı. "Büyük başkan" sloganı altında meşalelerle kendisini karşılayan yüzlerce kişiye hitaben duygusal bir konuşma yapan Yorulmaz, "Ben sizi kalbime yazdım. Görüyorum ki sizler de beni kalbinize yazmışsınız. Bana 2009'dan, 2014'e kadar Yeni Şakran'ı emanet ettiniz. İnanın kafanızı asla eğdirmedim. Aliağa'da da asla ama asla eğdirmeyeceğim" dedi.

Konuşması sırasında zaman zaman gözleri dolan ve Yeni Şakranlılardan helallik isteyen Yorulmaz, "Allah çıktığımız bu yolda bizi mahcup etmesin. Hakkınızı helal edin. İyi ki varsınız ve iyi ki ben sizin evladınızım, ağabeyinizim, kardeşinizim. Hepinizi çok seviyorum" diye konuştu. Duygulu anların yaşadığı konuşmasını güçlükle tamamlayan İbrahim Etem Yorulmaz, "Ben sizi çok sevdim. Allah çıktığımız bu yolda bizi mahcup etmesin. Hakkınızı helal edin. İyi ki varsınızı ve iyi ki ben sizin evladınızım, ağabeyinizim, kardeşinizim hepinizi çok seviyor" dedi. Konuşmasının ardından gençler tarafından omuzlara alınarak dışarıya çıkartılan İbrahim Etem Yorulmaz, kalabalık bir grupla birlikte Yeni Şakran sokaklarında yürüyerek vatandaşları selamladı.

BAYBURTLULAR'DAN YORULMAZ'A DESTEK

Öte yandan Yorulmaz, Aliağa Bayburtlular Derneği'ni de ziyaret etti. AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, ilçe başkanı Yaşar Akbulut ve meclis üyesi adaylarının eşlik ettiği ziyarette, dernek üyeleri İbrahim Etem Yorulmaz'a büyük ilgi gösterdi. Ziyarette konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, bu seçimlerin Ak Parti'nin zaferiyle sonuçlanacağını belirterek, "2015'den sonra önümüzde bir sıkıntı yok. O zamandan sonra daha iyi yerlere gideceğiz. Onun için bu seçimler çok önemli ve hepimiz canla başla çalışacağız" dedi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, dernek üyelerinin, Aliağa'daki istihdam, otopark ve hastane konusundaki şikayetlerini dinleyen Yorulmaz, projelerini anlattı.

"ALİAĞA'YA 2 UYDU KENT"

Kent kimliği oluşturacak içinde her türlü sosyal alan olan akıllı binalar yapacaklarını söyleyen Yorulmaz, "Türkiye'ye örnek olacak, TOKİ modelindeki 2 uydu kentin için Sayın Bakanımızla da görüştük. Bu projenin il uygulanacağı yer Aliağa olacak ve TOKİ'yle ortak yapılacak" dedi. Sağlık konusunda oldukça hassas olduklarını ve Aliağa'nın ihtiyaçlarına cevap verecek bir hastanenin olmazsa olmaz olduğunu vurgulayan Yorulmaz, "Aliağa sanayisi geliştikçe buna bağlı olarak ihtisas hastaneleri de gelişmeli. Maalesef Aliağa'da bir tane yanık ünitesi yok. Bakanlık, sanayiciler ve belediye hep birlikte bir ihtisas hastanesi kurulabilir. İstihdamda konusunda sanayicilerimizle görüşüyoruz. Bundan sonra Aliağa'da gelişen sanayisinde öncelikle olarak Aliağa'da yaşan vatandaşlarımızı istihdam edecektir" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Etem Yorulmaz Ak Parti Aliağa İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title