Haberler

İBB'den büyük ses getiren 'Bir Başkadır' dizisine otobüs göndermesi: Öyle bir hattımız yok

Güncelleme:

Öykü Karayel, Fatih Artman, Funda Eryiğit, Tülin Özen gibi isimlerin başrolünde yer aldığı 'Bir Başkadır' dizisindeki otobüs sahnesine göndermede bulunan İBB, filolarında böyle bir hat olmadığına dikkat çekti.

Online dizi ve film izleme platformu Netflix'in geçtiğimiz gün yayına soktuğu Türk yapımı 'Bir Başkadır' dizisindeki otobüs sahnesine İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden ilginç bir gönderme geldi.

Yönetmenliğini Berkun Oya'nın yaptığı dizide Meryem karakterini canlandıran Öykü Karayel'in 24 numaralı Beykoz otobüsüne binmesine dikkat çeken İBB'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Merak edenlere; otobüs filomuzda 24 numaralı bir hat bulunmuyor. Sevgili @netflixturkiye, Beykoz / Mecidiyeköy ve diğer tüm hatlarımızla ilgili bilgi almak, konumunuza yakın durak ve hatları öğrenmek isterseniz; MOBİETT size yardımcı olacaktır" ifadelerini yer verildi.

İşte İBB'nin hesabından yapılan o paylaşım;

İBB'den büyük ses getiren 'Bir Başkadır' dizisine otobüs göndermesi: Öyle bir hattımız yok

YORUM BOMBARDIMANINA TUTULDU

İBB'nin paylaşımı kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni aldı. Paylaşımın altına "Bence gayet güzel bir hat gibi duruyor. Bu hattı gündemi alın o zaman", "Beykoz - Mecidiyeköy hattı 121A'dır, çift bilettir ayrıca", "Kurgu o, kurgu", "Dizinin eleştirilmeyen bir tarafı vardı o da tamamlandı" şeklinde yorumlar yapılması dikkat çekti.

PAYLAŞIMA YANIT GELDİ

İBB'nin bu paylaşımına da Netflix Türkiye Twitter hesabından, "Olmadı aşağı yoldan minibüse binerim…" diye yanıt verildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Öykü Karayel Beykoz Haberler

500

Yorumlar (97)

lara:

camur at izi kalsin. isleri gücleri bitti imamoglu ile ugrasiyorlar. arayan ya belasini ya mevlasini bulurmus.

104
35
yanıtYanıtla
Esrarengiz:

Buna laf yetistirecegine hizmet etsin İstanbul ve İstanbul halkına.istanbulun başına gelmiş geçmiş en büyük faciadir İmamoğlu

yanıt0
yanıt0
birbilenadam:

Biri Ekrem''e, dizilerin kurmaca olduğunu söylesin. Edebiyatın kurmaca olduğunu 15 yaşındaki lise öğrencisi biliyor ama Ekrem başkan bunu öğrenememiş daha.

45
33
yanıtYanıtla
BİLENE BAK:

kurmaca he :) sana 24 numaralı hat beykoz mecidiyeköy de söyleseler ağzın açık evet öyle bir hat var dersin, yanıltmacayı düzelteceksin tabi senin gibiler bilmez otobüs hatlarını, son model jeepinden inde bi otobüse bin bakalım

yanıt11
yanıt16
DAHAÇOKBİLENADAM:

Biri arkadaşa ''Ekrem'' ''in yatağında bugün ne yazsam diye ibb hesabıyla twitterda dolaşmadığını, bu mention''ın twitter aleminde gayet espirili, mizahsen ve eğlenceli bir paylaşım olduğunu, bunu yazan kişinin de ''Ekrem Başkan'' olmadığını anlatabilir mi güzel bir dille :)

yanıt7
yanıt3
hakan:

öğle deme adam kendini film gibi bi dünyada görüyor olmalı ne yapsın yani :)

yanıt6
yanıt6
memo:

ben de belediye niye çalışmıyor diyordum. dizi izliyorlarmış :-)

43
27
yanıtYanıtla
İnsan sarrafı:

Bu belediyenin başla işi yok mu hep hayal ürünü olan şeylerin peşinde koşma mı hayat

41
26
yanıtYanıtla
İstanbullu:

Boş işlerle uğraşıyooo hey gidi hey boş işler başkanı

30
36
yanıtYanıtla
KURYE:

ZORUNA GİTMİŞ BELLİKİ DAHA ÇOOOOK GİDER BOŞ İŞLER ARIYORSAN İYİ BAK ETRAFINA

yanıt10
yanıt9
Tüm 97 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title