Haberler

Huzurevi Sakinlerinin Bowling Keyfi

Güncelleme:

Erzincan 100. Yıl Atatürk Huzurevi sakinlerinden bir grup yaşlı, bowling salonuna giderek bowling oynamanın keyfini yaşadı.

18-24 Mart Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında Erzincan 100. Yıl Atatürk Huzurevi sakinlerinden bir grup yaşlı, bowling salonuna giderek bowling oynamanın keyfini yaşadı.

Düzenlenen etkinliğe Vali Selman Yenigün, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu'da katıldı. Kendi zamanlarında böyle oyunlar olmadığını belirten meraklı bakışlar ile bowling oynayan gençleri izleyen yaşlılar, daha sonra bowling toplarını ellerine alarak piste çıktı. Görevli personelden topların nasıl tutulacağını öğrenen yaşlılar daha sonra atışlara geçti. İlk denemelerinde başarılı olamayan yaşlılar, topa alıştıkça atışları daha başarılı yaptılar. Yaşlı bayanlar da bowling merakını giderdi. Bazı yaşlılar yaptıkları atışlar ile pinleri rahatlıkla devirmeyi başardı, birçok atışla gençlere taş çıkarttı. 15 yıldır huzurevinde kalan 81 yaşındaki Ali Varol, bowling oynamaktan çok mutlu olduğunu belirterek, çok eğlendiklerini söyleyerek Allah hepsinden razı olsun dedi. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzincan Üniversitesi Mustafa Kemal Atatürk Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title