Haberler

Hemşire, tuvalette koronavirüs hastası ile cinsel ilişkiye girdi

Güncelleme:

Endonezya'da bir hastanede görev yapan hemşire, Kovid-19 tedavisi gören hasta ile tuvalette cinsel ilişkiye girdi. Olaydan sonra ifadeleri alınan hemşire ve hasta, ilişkiye girdiklerini itiraf ederken, çift suçlu bulunmaları halinde en az 10 yıl hapis cezası alacak.

Endonezya'nın başkenti Jakarta'da bulunan Wisma Atlet Kemayoran Hastanesi'nde görevli bir hemşire, üzerindeki koruyucu elbiseleri çıkararak tuvalette Kovid-19 tedavisi için hastanede bulunan erkek bir hasta ile ilişkiye girdi. Erkek hasta, cinsel ilişki sırasında çektiği bir fotoğrafı WhatsApp üzerinden bir kaç arkadaşı ile paylaştı. Diğer arkadaşlarının aynı fotoğrafı paylaşması üzerine ilişki ortaya çıktı.

TUTUKLANAN ÇİFT İZOLASYONA ALINDI

Çift hakkında müstehcenlik suçundan soruşturma başlatıldı. Olaydan sonra ifadeleri alınan hemşire ve erkek hasta ilişkiye girdiklerini itiraf ettiler. Tutuklanan çift, izolasyon altına alındı.

EN AZ 10 YIL HAPİS CEZASI ALACAKLAR

Yapılan testler sonucunda hastanın hala pozitif, hemşirenin ise negatif olduğu ortaya çıktı. Çift suçlu bulunmaları durumunda en az 10 yıl hapis cezası alacak.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Endonezya Jakarta Dünya Haberler

500

Yorumlar (53)

Cafer:

Belkide hemşire covid hastasının ölmeden önce son isteğini yerine getirmiştir.

106
33
yanıtYanıtla
kasımpaşa:

Klasik ilişki. Haberin değerini covit arttırmış. Türkiye de de çok oluyor. Hastane personeli hastayla değil de. hastane içinde personeller kendi aralarında oluyor. Her sektörde var.

39
38
yanıtYanıtla
duayenn:

sen anlıyon bu ilerden

yanıt2
yanıt0
kolaysa:

ne boş adamsın sen ya

yanıt4
yanıt1
kasımpaşa:

gerçekler acıdır. Türkiye de olağan durumlar. sadece covit haberin değerini arttırmış. Doğruyu söyleyeni 9 köyden kovarlar. Duayenn gözlerini tamamen dünyaya kapatmışsın galiba. Kolaysa sende öyle . Yahu yapılmadığını sanıyorsunuz. coronalı hastayla yapılıyor yada hastasıyla yapıyor demiyorum.

yanıt0
yanıt0
GG:

Türkiyedekiler haber olmuyor diye hersey normal zannediyoruz . . . . .

25
22
yanıtYanıtla
mesco:

aga adamın çektiği foto nerde bizde bi görseydikk :D

26
19
yanıtYanıtla
81.filo:

ülkemizde neler oluyor kimin haberi var , ambulanslarda neler oluyor caba . .

8
33
yanıtYanıtla
turol:

napsınlar otelemı gıtsınler bes dakka ıcın

22
18
yanıtYanıtla
Hayri yagcı:

Sağk çalışanlarımızdan aynı performansı bekliyoruz

7
29
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title