Haberler

Hellbound 2. sezonu gelecek mi, ne zaman çıkar? Netflix Hellbound yeni sezon olacak mı? Resmi açıklama geldi mi?

Güncelleme:

Rekorlar kıran yeni Güney Kore yapımı dizisi Hellbound'un 1. sezonu geçtiğimiz gün yayınlanmıştı. Diziyi beğenen izleyiciler Hellbound 2. sezonu gelir mi merak etti. Peki, Hellbound 2. sezonu gelecek mi, ne zaman çıkar? Netflix Hellbound yeni sezon olacak mı? Resmi açıklama geldi mi? İşte detaylar...

Netflix'in yeni Güney Kore yapımı dizisi Hellbound oldukça dikkat çekiyor. Hellbound dizisi, Squid Game'in kırdığı rekoru geçmiş durumda. Dizi severler, Hellbound konusu ne, oyuncuları kimler? Hangi ülkenin? Netflix izlenme rekoru kıran Hellbound konusu nedir? Hellbound 2. sezonu gelecek mi, ne zaman çıkar? Netflix Hellbound yeni sezon olacak mı? Resmi açıklama geldi mi? İşte bilgiler...

HELLBOUND NE DEMEK?

Hellbound İngilizce bir kelimedir. Türkçe karşılığı "Cehennemlik" demektir.

HELLBOUND NEDİR?

Hellbound, Yeon Sang-ho tarafından yönetilen, aynı adlı kendi webtoonuna dayanan, Güney Koreli bir kara fantezi televizyon dizisidir. Dizi, Yoo Ah-in, Kim Hyun-joo, Park Jeong-min, Won Jin-ah ve Yang Ik-june'un başrollerini paylaştığı, birdenbire insanları cehenneme mahkum etmek için ortaya çıkan doğaüstü varlıklar hakkında orijinal bir Netflix yayınıdır.

Dizinin pilot bölümü, 2021 Toronto Uluslararası Film Festivali'nde 9 Eylül 2021'de TV dizisinin Primetime programında gösterildi ve festivale katılan ilk Kore draması oldu. 19 Kasım 2021'de Netflix'te yayınlandı ve ertesi gün Squid Game'i geçerek dünyanın en çok izlenen Netflix dizisi oldu.

Hellbound 2. sezonu gelecek mi, ne zaman çıkar? Netflix Hellbound yeni sezon olacak mı? Resmi açıklama geldi mi?

HELLBOUND 2. SEZON GELİR Mİ?

Hellbound dizisinin ilk sezonu 6 bölümden oluşuyor. Dizi, Squid Game'i geçerek rekor kırmıştı. Haliyle izleyiciler 2. sezonu çıkacak mı merak ediyor.

Henüz dizinin 2. sezonu çıkar mı, çıkacak mı resmi bir açıklama gelmedi. Fakat böyle bir başarının ardından dizinin 2. sezonunun çıkması çok muhtemel. Dediğimiz gibi resmi bir açıklama gelmediği için kesin bir şey söyleyemiyoruz.

HELLBOUND OYUNCULARI KİMLER?

Ana karakterler:

  • Yoo Ah-in : Jeong Jin-soo
  • Park Sang-hoon : young Jeong Jin-soo
  • Kim Hyun-joo : Min Hye-jin
  • Park Jeong-min : Bae Young-jae
  • Won Jin-ah : Song So-hyun
  • Yang Ik-june : Jin Kyeong-hoon

Yardımcı karakterler:

  • Kim Do-yoon : Lee Dong-wook
  • Kim Shin-rok : Park Jeong-ja
  • Ryu Kyung-soo : Yoo Ji
  • Lee Re : Jin Hee-jeong
  • Im Hyeong-guk : Gong Hyeong-joon

HELLBOUND NE ZAMAN ÇIKTI?

Dizi Netflix'te 19 Kasım 2021 tarihinde yayınlandı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title