Haberler

Haylaz İbiş" Bozüyük'te Sahnelenecek

Bozüyük Belediyesi tarafından çocuklar için düzenlenen hafta sonu tiyatro etkinlikleri kapsamında “Haylaz İbiş” adlı çocuk tiyatrosu sahnelenecek.

Bozüyük Belediyesi tarafından çocuklar için düzenlenen hafta sonu tiyatro etkinlikleri kapsamında "Haylaz İbiş" adlı çocuk tiyatrosu sahnelenecek.

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi'nde 19 Mart 2017 Pazar günü saat 13: 00 ile saat 15: 00'te olmak üzere 2 seans halinde yapılacak tiyatro etkinliğinde "Haylaz İbiş" adlı tiyatro oyunu ücretsiz olarak sahnelenecek. Çocuklar Duymasın dizisinde "çaycı Hüseyin" karakterine hayat veren Alpaslan Özmol'un yer aldığı oyun; geleneksel Türk Tiyatro örneklerinden derleme olup çocuklara görgü kurallarını neşeli, eğlenceli bir biçimde öğretmeyi amaçlıyor.

Bozüyük Belediyesi'nin çocukların eğlenceli tiyatro oyunları ile eğlenerek dinlenmeleri ve güzel bir Pazar günü geçirmeleri amacıyla düzenlediği tiyatro etkinliklerinde minik tiyatro severler her hafta birbirinden güzel ve eğitici oyunlara buluşuyor. Bu hafta sahnelenecek "Haylaz İbiş" adlı tiyatro oyununa da minik tiyatro severlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bozüyük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title