Haberler

Hayırseverden Okula Kütüphane

Tokat’ın Turhal ilçesinde Gaziosmanpaşa İlkokulu’nda hayırsever vatandaş tarafından kütüphane yapıldı.

Tokat'ın Turhal ilçesinde Gaziosmanpaşa İlkokulu'nda hayırsever vatandaş tarafından kütüphane yapıldı.

Gaziosmanpaşa İlkokulu Ali Recai Sökmen Kütüphanesi düzenlenen törenle açıldı. Ali Recai Sökmen'in eşi ve çocukları tarafından yaptırılan kütüphanenin açılış törenine Kaymakam Bünyamin Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldız, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. Sökmen ailesi adına bir konuşma yapan Ali Recai Sökmen'in eşi Fadime Sökmen, "Eşim eğitime çok önem veriyordu. Çocuklarım da babalarının adını yaşatmak için böyle bir kütüphane yapılmasını sağladılar. Çocuklarımla gurur duyuyorum" dedi.

Kaymakam Bünyamin Yıldız ise kütüphanelerin önemini vurguladığı konuşmasında şunları söyledi: "Bugün çok anlamlı bir açılışı gerçekleştiriyoruz. Gelişmiş ülkelerin kültüründe Kütüphanenin önemi çok büyüktür. Bu gelişmiş ülkelerin hepsinde en önemli kurum hangisidir denildiğinde kütüphaneler gösterilmektedir. Bizim tarihi medrese kültürümüzde de kütüphanelerin yeri çok ayrıdır. Sökmen ailesi bir evladın babası için yapabileceği en güzel şeylerden birini yaptı. Bundan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Biz de bunu bizi tetikleyen bir unsur olarak kabul ediyoruz. Tüm okullarımızda bu tür yerleri artırmak için buradan söz veriyoruz. Ayrıca Turhal'ımıza çok büyük bir ve güzel bir kütüphane kazandırmak için girişimlere başladığımızın müjdesini vermek istiyorum. Bu vesile ile kütüphanemize ismi verilen Ali Recai Sökmen'i rahmet, minnet ve şükranla anıyor, kütüphanenin Turhal'ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Konuşmaların ardından Ali Recai Sökmen'nin eşi Fadime Sökmen'e İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldız tarafından teşekkür plaketi verirken, kızı ve aynı zaman kütüphanenin açıldığı Gaziosmanpaşa İlkokulu'nda sınıf öğretmeni olan Özlem Asan'a da Kaymakam Bünyamin Yıldız tarafından Başarı Belgesi verildi.

Gaziosmanpaşa İlkokulu Ali Recai Sökmen Kütüphanesi'nin açılış kurdelesini Kaymakam Bünyamin Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldız ve Sökmen ailesi bireyleri birlikte kestiler. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bünyamin Yıldız Gaziosmanpaşa Turhal Tokat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Sarı kod uyarısı nedir? İşte, MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title