Haberler

    Hayatınızda Görebileceğiniz En Garip Ralli Otomobilleri Neler?

    Güncelleme:

    Ralli otomobilleri tasarım konusunda iddialı olan araçlar arasında. Peki özel olan bazı otomobilleri ralli otomobiline çevirirsek neler olur?

    Birbirinden farklı otomobiller var

    Bu inanılmaz modeller sigorta şirketi Budget Direct tarafından oluşturulmuş. Birincisi, Bugatti Divo"nun bir ralli versiyonudur . Fransız otomobil üreticisi, Divo"nun Chiron"dan daha iyi bir sürüş dinamiğine sahip olduğunu belirtmişti. Ancak bu gelişmeler bile Divo"yu ralli aşamalarına uygun hale getirmeyecek. Ortaya çıkan modelde ralli aydınlatmaları dikkat çekiyor. Büyük bir arka kanat kullanılmış.

    Diğer bir araç ise Ford"un GT40 versiyonu. Bu modelde de ralliye özel jantlar ve aydınlatmalar dikkat çekiyor.

    Diğer bir versiyon ise Ferrari Portofino. Bu modelde de daha iyi aydınlatma sistemi kullanılmış. Beyaz jantlar ve otomobilin üzerindeki çıkartmalar dikkatlerden kaçmıyor.

    Reliant Robin de ralli versiyonundan nasibini alanlardan. Üç tekerlekli model ralli haliyle daha sportif görünüyor. Bu modeller şu an için bir çizim. Hayata geçirileceği ise şu an için muamma.

    Bir diğeri Lamborghini Aventador. Onda da ralli çıkartmaları kullanılmış. Jantlar kırmızı olarak tasarlanmış.

    Diğer bir model ise Mclaren Senna. Bu modelde de özel bir body kit ve jantlar kullanılmış. Ek olarak arkadaki büyük kanat dikkatlerden kaçmıyor.

    Tesla Model X de ralliden nasibini almış. Büyük arka kanat ve jantlar otomobili sportif kılmış.

    Son olarak ise Koenigsegg Regera var. Daha iyi bir body kit ve büyük aydınlatmalar bu modelde de kullanılmış.

    The post Hayatınızda görebileceğiniz en garip ralli otomobilleri neler? appeared first on Carmedya.

    Kaynak: www.budgetdirect.com.au/blog/unlikely-rally-supercars.html

    Kaynak: Carmedya.com / Otomobil

    Bugatti Sigorta Otomobil Haberler

    Bakmadan Geçme

    İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title